SEÇİM'E 13 GÜN KALA!
Reklam
  • Reklam
İsmail Arslan

İsmail Arslan

SEÇİM'E 13 GÜN KALA!

11 Haziran 2018 - 12:45

Değerli dostlar, 24 Haziran 2018 Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve Milletvekili seçimlerine yaklaşık olarak 13 gün gibi kısa bir süre kaldı. Bu seçim Arifesinde köşe yazı yazmanın ne kadar riskli olduğunu biliyorum. Çünkü; yazacağınız her cümleden, her kelimeden farklı anlamlar, yâda yönlendirmeler çıkabilir. Bu yüzden elimden geldiği kadar yazımı tarafsız Objektif bir şekilde yansıtmaya çalışacağım.

Değerli dostlar, Ülkemiz çok zor bir süreçten geçiyor. Bu süreç ülkemizi ve halkımızı olumlu yâda olumsuz yönde etkileyecektir. Çünkü bu süreç ile birlikte Başkanlık sistemi hayata geçirilecektir. Tabi ki bu sistem her anlamda ülkemizi halkımızın yaşamsal koşullarını iyi yâda kötü yönde etkileyecektir. Bu yüzden 24 Haziran’da halkın vereceği ve sandığa yansıyacak olan Milli irade çok önemlidir. İlk olarak halkımızın bu konuda olayları iyi analiz etmesi ve bu yönde oyunu kullanmasını şiddetle tavsiye ediyorum.

Önümüze sunulan, Cumhur ittifakı ve Millet ittifakını idrak etmek için ittifakların yapılarını ideolojilerini çok iyi analiz etmek gerekiyor. Bu nedenle tüm oy kullanan vatandaşlarımızın, kimsenin etkisi altında kalmadan kendi iradelerini ortaya koymaları Demokrasi açısından önemli bir adım olarak nitelendiriyorum.

Son olarak şunu söylemek gerekirse, “Güçlü Türkiye, Güçlü meclis” derken, sizleri temsil eden, Hakkınızı, elini masaya vurarak hesap soracak Güçlü bölge milletvekillerine ihtiyaç olduğu da unutulmamalıdır.

24 Haziran seçimlerinin, Ülkemize, Milletimize ve bölgemize hayırlı olmasını diler, Güçlü Demokrasi’nin kazanmasını temenni ediyorum.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..

Son Yazılar