ERKEN SEÇİMLE, SAADET OLMAZ!
Reklam
  • Reklam
İsmail Arslan

İsmail Arslan

ERKEN SEÇİMLE, SAADET OLMAZ!

19 Aralık 2021 - 13:04

ERKEN SEÇİMLE, SAADET OLMAZ!

Ülkemizin, Ekonomik anlamda büyük krizler yaşadığı bu zor süreçte, Bu süreci kendi menfi çıkarlarına çevirmek isteyen Muhalefet, artık “erken seçim” söylemlerini bir tık öteye taşıyarak “ hemen seçim” sloganıyla tüm platformlarda bunu dile getirmeye başladılar.

Kendilerini kurtarıcı olarak gösteren bu siyasi zihniyet, İktidar olma, kendi yandaş ve yakınlarını bu ülkede zirveye taşıma derdinler maalesef. Halkı düşünen, mazlumun, Fakirin karnının doyması için mücadele eden bir yaklaşım göremiyoruz.

Sanki Mevcut hükümet düşse, Türkiye Güllük gülistanlık olacak. İşte söylemlerinde iktidar gitsin her şey çok güzel olacak, Sanki Dolar Düşecek, piyasada tüketim mallarını bedava alacağız.

Allah aşkına biri çıksın şunu söylesin…

Bu ülke’de oluşturulan ekonomik tahribat seçimin hemen ardından sona erecek, herkes zengin olacak. Türk Lirası dünya’ya meydan okuyacak. Bunu hiçbir siyasi lider vaat edemez.

Bu bir dış mihraklar saldırısı değil, kendi içimizde ki vicdansız insanların toplumu terbiye etmek için yarattığı bir kaostur.

Öz eleştiri yapacak olursak, Mevcut iktidar bu ülkeyi ekonomik anlamda yönetemediği aşikardır. Bunun Çözümü erken, yada hemen seçim olmamalıdır.

Piyasada her saat başı etiket değiştiren karaborsacı ve stokçuların vicdanlarına tükürün!

Bu ülkenin ilk olarak seçime değil, Ekonominin düzelmesi için Piyasaya mal sevk eden büyük para babalarının vicdanlarını sorgulamasını gerekir.

Yoksa Ülke’de yaşanan ekonomik krizi sadece iktidara mal etmek büyük bir vicdansızlıktır.

Çünkü hepimiz bu süreçte biraz vicdansızız…

Neden mi?

Mülk sahipleri bin TL’lik evlerini 2 bin TL yaptı. Ambarda mal stoku yapan zalimler, daha önce ucuza aldığı ürünü güncelleyerek, dolara endeksledi. Marketçiler her gün keyfine göre etiket değiştirdi. Serbest piyasadan yararlanan toptancılar keyfine göre zam yaptı. Daha böyle sayacağımız birçok neden var.

Biraz oturup vicdanımızı sorgulasak, inanın bu Ekonomik krizin sorumlusunun kimler olduğunu daha net ortaya koyabiliriz.

Ben Ekonomist değilim, anlamam da…

Ama Doları bahane ederek bu Ekonomik Kriz ateşine Alev taşıyanlar, su olmayı denese ya da su olsa, eminim ki bu ateş sönecek.

Ekonomi anlamında Hükümetin yanlışlarını asla savunmuyorum.

Çünkü Bu ülkenin ekonomisinin başında iyi bir isim yok maalesef.

Bahaneler üretmek yerine çözüm üretmek bu ülkenin bekasına büyük katkı sağlayacaktır.

Bir gecede sadece İktidar yandaşları zengin oldu diye siyasi arenada nara atanların Fabrikalarına, mal varlıklarına bir bakın. Hiç kimse kusura bakmasın. Onların tuzu da kuru. Olan Garibana Fakire oldu.

Son olarak bu ülke’nin ekonomisinin bu hale gelmesinde sadece iktidar hükümet suçlu değildir. Tuzu Kuru olan, Halkın sırtına kambur olmuş, tüm zenginler, para babaları, vicdansız toptancılar, ihaleciler ve birçok kişi suçludur.

Allah tüm garibanların ve Mazlumların yardımcısı olsun.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..

Son Yazılar