HALK BAĞIMSIZ ADAYLARIN ÖNÜNÜ AÇMALI!
Reklam
  • Reklam
İsmail Arslan

İsmail Arslan

HALK BAĞIMSIZ ADAYLARIN ÖNÜNÜ AÇMALI!

04 Aralık 2022 - 22:37

Yaklaşan genel seçilere sayılı aylar kala siyasetin kirlenmiş ve ahlaksızlaşmış anlayışı toplumun genel yapısını bozmakla beraber, toplumun değerlerini de yerle bir etmiştir. Bölgedeki bazı mevcut siyasetçilerin halka söylediği yalanlar, siyasi teşkilatlar, manipülasyoncu şakşakçılar… Hepsi bir şeye hizmet ediyor; “Şahsi Menfaat”

Bize göre ; “Gerçeği bilip susanlarla, gerçeği bilmeyip söyleyenler kadar tehlikelidir.” Toplumdaki çözülmelerin ve güvensizliğin nereye gittiğini çok iyi görüyoruz. Bizler sustukça; kamu yararına yapılması gereken siyaseti, maalesef kişisel ihtirasları ve çıkarları uğruna yapanları görüyoruz. Bizler sustukça; eş, dost,  akraba (nepotizm) siyaseti görüyoruz. Bizler sustukça; yetim, mazlum, fakir-fukara ezilmeye devam ediyor. Bizler sustukça; hayatın gidişatı zalimlerin iktidarını sağlamlaştırıyor. Bizler sustukça; Şanlıurfa ve ilçeleri yalnızlaşmaya ve sahipsizleşmeye devam ediyor.

BİR KEZ OLSUN TASFİYE EDELİM…

Öncelikle siyasi anlayışımızı değiştirelim. Bizleri marabası gibi gören, mecliste bölge halkının çıkar ve menfaatlerini bir kez dahi olsun meclis kürsüsünden gündeme getirmeyen, Urfa’ya ve bölgeye geldiğinde halkla kucaklaşmak yerine aşiret sofralarında sac kavurmalar eşliğinde fotoğraflar veren, her yıl yaşanan elektrik kesintilerinden dolayı isyanlarını hükümete ve devlet yetkililerine duyurmak için yol kesen ve bu yüzden dayak yiyen çiftçilerimize kulaklarını tıkayan, Atanan bürokratlara dahi söz geçiremeyip “Ne yapalım gücümüz yetmiyor.” diyenleri bu seçimde bir defa olsun tasfiye edelim.

HALK BAĞIMSIZ ADAYLARI BEKLİYOR.

Artık hiçbir şey eskisi gibi değil. Siyasi iradenin baskıyla susturulmuş medya olsa da, halkın gerçek gündemi sosyal medyada rahatlıkla yer bulabiliyor. Sokaklar halkın isyan söylemleriyle yangın yeri. Mikrofonu uzattığımız her vatandaş her şeye karşı isyanını rahatlıkla haykırabiliyor.

Urfa da bu seçim siyasi kartlar yeniden dağıtılacak. Halkın beklentilerine cevap bulamayan siyasetçiler ve partiler halka hesap verecek. Meclis kapısında yatıp kalkılan milletvekilleri bu seçimde tarihe gömülecekler. Özellikle siyasi Partilerin Banko olarak gördüğü Şanlıurfa merkez ve İlçelerdeki seçmenler öyle bir siyasi hesaplar oluşturmuşlar ki Cumhurbaşkanı sayın Recep Tayyip Erdoğan bu bölgeden aday gösterilse dahi hiçbir sonuç değişmeyecek.

 Artık kulaklarımızı kapatarak, gözlerimizi yumarak halkımızın gerçeklerinden kimse kaçamayacak. Genel olarak Halkımız şunu söylüyor. Artık siyasete yeni heyecanlar yaratacak, halkın sesine kulak verecek, halkla birlikte yürüyecek, mecliste halkın en gür sesi olacak, hiçbir siyasi partinin hegomanyası altında kalmayacak, fakir-fukaranın ve mazlumun sesi olacak BAĞIMSIZ ADAYLARI bekliyorlar.

VELHASIL…

Siyasete ahlaki değerle katacak, sözüne hiçbir zaman yalan karıştırmayacak, halkın derdini kendi derdiymiş gibi kabullenecek, meclisi bir konfor ve ayrıcalık kazanma olarak görmeyen, yüreği iki milyon Urfalının yüreğiyle birlikte atacak adam gibi adam siyasetçilere ihtiyacımız var.

YORUMLAR

  • 1 Yorum

Son Yazılar