YILDIZOĞLU; MHP TEŞKİLATI İLE BİR ARAYA GELDİ!
Reklam
  • Reklam

YILDIZOĞLU; MHP TEŞKİLATI İLE BİR ARAYA GELDİ!

MHP Akçakale ilçe teşkilat başkanı İsa Yıldızoğlu, yönetim kurulu öyeleriyle bir araya gelerek, ilçede yapılacak olan siyasi çalışmalar ile ilgili istişarelerde bulundu.

10 Eylül 2021 - 15:17 - Güncelleme: 10 Eylül 2021 - 15:25

Sabah kahvaltısında MHP Akçakale ilçe teşkilatı üyeleriyle bir araya gelen MHP Akçkale ilçe teşkilat başkanı İsa Yıldızoğlu, ilçe de yapılacak olan saha çalışmaları ile ilgili yönetim kurulu üyeleriyle fikir alışverişinde bulundu.

İlçe’nin sorunları ve çözüm önerilerininde konuşulduğu toplantıda MHP ilçe teşkilatı başkanı İsa Yıldızoğlu halkın sorunlarının çözümü noktasında tüm teşkilat üyelerinin duyarlı olması gerektiğini vurgulayarak her zaman halkın yanında olunması konusunda teşkilat üyelerine tavsiyelerde bulundu

MHP Akçkale ilçe teşkilat başkanı İsa Yıldızoğlu; “ Bu gün MHP Akçakale ilçe teşkilat yönetim kurulu ve üyelerimizle bir araya gelerek bir toplantı gerçekleştirdik. Özellikle İlçemizde yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri konusunda üyelerimizin duyarlı olması gerektiğini, her zaman halktan kopmadan iç içe olunması gerektiğini belirtik. MHP teşkilatımız ilçe’de halkın sorunlarına hiçbir zaman duyarsız kalmamıştır. Bunun yanı sıra mahalle ziyaretlerimize hız vereceğiz.  Halkımızın sorunlarına elimizden geldiği kadar kulak verip çözüm arayacağız. Toplantıya katılım gösteren yönetim kurulumuza ve teşkilat üyelerimize çok teşekkür ediyorum. Bu Ülke’nin bekası, hepimizin bekasıdır”dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x