KAPLAN, “ARTIK SÖZ MİLLETİNDİR”
Reklam
  • Reklam

KAPLAN, “ARTIK SÖZ MİLLETİNDİR”

DEVA Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hasan Kaplan Viranşehir’de Kanaat önderlerini ve Ceylanpınar’da esnafları ziyaret etti.

29 Mart 2024 - 20:47

31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimlere çok kısa bir süre kala DEVA Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hasan Kaplan, Viranşehir’de Kanaat önderlerini, Ceylanpınar’da ise esnafları ziyaret ederek sorunları dinledi.
DEVA Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hasan Kaplan seçim çalışmaları kapsamında seçime son gün kala, son ziyaretini Viranşehir ve Ceylanpınar’da gerçekleştirdi. İlk olarak Viranşehir’de Kanaat önderleriyle bir araya gelen Kaplan, daha sonra Ceylanpınar’da esnaflarla buluştu.
Kaplan, “Saha’da ki seçim çalışmalarımızı Bu gün Viranşehir ve Ceylanpınar ilçelerimizde tamamladık. Artık seçime bir gün gibi çok kısa süre kaldı. Viranşehir’de Bölge’nin ileri gelen kanaat önderlerimize DEVA Partimizin Şanlıurfa için vizyon ve Projelerden anlattık. Daha sonra Ceylanpınar esnafımızla çeşitli istişarelerde bulunduk. Pazar günü yapılacak olan seçimde halkımızın iradesine güveniyoruz. DEVA Partisi Türkiye’nin Geleceğini İnşaa etmeye taliptir. Artık bu saten sonra söz milletindir. Sandıktan çıkacak halkımızın iradesi başımız gözümüz üstüne. Tüm Halkımızı DEVA Partisine ve Türkiye’nin Geleceğini birlikte İnşaa etmeye davet ediyoruz ”dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x