Vekil Özcan İsmini Vermediği Vekil’e Ateş Püskürdü
Reklam
  • Reklam

Vekil Özcan İsmini Vermediği Vekil'e Ateş Püskürdü

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan, Harran’da yapılacak olan Meslek Yüksek Okulu’nun durumunu geçtiğimiz yıldan bu yana takip ettiğini belirterek, "Birileri paylaşımımızdan hemen sonra balıklama atlamış daha öncede olduğu gibi ilçelerimiz için takip ettiğimiz birçok hizmeti sahiplenmiş. Geçmişte bu davranışları oldu ilgisiz kaldık. Her birine açıklama yapmaya zaman kaybetmeye değer bulmadık yine de bulmayacağız. Zamanı gelince açıklarız" dedi.

21 Nisan 2018 - 14:35 - Güncelleme: 21 Nisan 2018 - 15:02

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan, açılması gündemde olan Harran'daki Meslek Yüksek Okulu için kendisi ve İlçe Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz'un sürecin içerisinde olduğunu ancak başkalarının hizmetlerini sahiplendiğini ifade etti. İşte Özcan'ın sosyal medya hesabından yaptığı o açıklama:

"Geçen dönemden takip ettiğimiz Harran Meslek Yüksek Okulunun yer tahsisi, uygun bulunmayan binalar ve genelde YÖK’ün MYO açmama tutumundan bugüne gelindi. Birileri paylaşımımızdan hemen sonra balıklama atlamış daha öncede olduğu gibi ilçelerimiz için takip ettiğimiz birçok hizmeti sahiplenmiş. Ama bir şeyi unutmuşlar!! Bir MYO veya Fakültenin veya bir bölümün açılması bir vekilin dilekçesiyle olamayacağıdır. Geçmişte bu davranışları oldu ilgisiz kaldık. Her birine açıklama yapmaya zaman kaybetmeye değer bulmadık yine de bulmayacağız. Zamanı gelince açıklarız.

İNSANLARI APTAL YERİNE KOYMAK ARTIK KABAK TADI VERİYOR 
Daha önce YÖK tarafından Harran’a MYO açılması iki defa uygun görülmemişti. Üniversitemizden tekrar tekrar yazmalarını talep ettik. YÖK'teki arkadaşlarımızla beraber hareket ederek sonunda muvaffak olduk. Bu süreci Harran Belediye Başkanımız Mehmet Özyavuz'la takip ettik. İnsanları aptal yerine koymak artık kabak tadı veriyor. Not: ilk defa yaptığım bir şeydir bu. Çünkü gözümüzün içine baka baka halkı yanlış bilgilendiriyorlar. Ata sözünü (yatsıya kadar) unutuyorlar. Evet herkes bilir şu ana kadar vesile olduğumuz hizmetleri yaptım diye bir paylaşımımız olmadı olmayacakta. İşimiz bu yapmak zorundayız. Kime yaptım diyerek minnet edeceğiz. Bütün girişimlerimiz halkımızla yaptığımız hizmetlerdir. Milletle uğraşmayı hizmet diye tevehhüm edenlere, milletten biat etmeyi bekleyenlere DUYURULUR. Reisimiz “milletin efendisi değil hizmetkarıyız” Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Doç.Dr.Halil Özcan"

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x