ENGELLİLER 23 NİSANI COŞKU İLE KUTLADI
Reklam
  • Reklam

ENGELLİLER 23 NİSANI COŞKU İLE KUTLADI

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve çocuk bayramı dolayısıyla Akçakale Rehabilitasyon merkezi engelli çocuklara yönelik program düzenledi.

23 Nisan 2018 - 17:07

Rehabilitasyon Merkezinde düzenlenen 23 Nisan etkinliğine, İlçe Milli eğitim müdürü Halil Tekyıldız, Umuda Engel Yok Derneği başkanı Ahmet Efe Akdoğan, 25. Dönem MHP milletvekili adayı Mehmet Ayhan, Engelli aileleri, öğretmenler ve vatandaşlar katılım gösterdi.

Sergiledikleri oyun ve gösterilerle adeta şölen yaratan engelliler, hem doyasıya eğlendi hem de 23 Nisan Çocuk Bayramı coşkusunu yaşadı. Engelli çocukların yaptıkları gösteriler, katılan misafirler tarafından büyük alkış aldı.

Yaptıkları programa katılan protokole ve misafirlere Teşekkür eden Akçakale Rehabilitasyon merkezi kurucusu Hüseyin Ayhan; Engelli çocuklarımızın eğitimi noktasında tüm imkan ve kaynaklarımızı seferber ediyoruz. 23 Nisan Ulusal egemenliğimizi Engelli çocuklarımıza öğretmek, bu coşkuyu onlarında yaşamasını sağlamak amacıyla böyle bir program düzenledik. Tekrar katılım gösteren tüm misafirlerimize Teşekkür ediyorum” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x