SURUÇ’TA NEFESLER TUTULDU. A TAKIMI GÖREVDE
Reklam
  • Reklam

SURUÇ'TA NEFESLER TUTULDU. A TAKIMI GÖREVDE

Suruç Belediyesi tarafından düzenlenecek olan Geleneksel Suruç Atı ve Narı Festivaline geri sayım başladı. Suruç Kaymakamı ve Belediye Başkan V. İbrahim Güneş'in talimatlarıyla SURUÇ BELEDİYESİ tarafından düzenlenecek olan ; Kültürel etkinlik, Ünlü sanatçıların sahne alacağı ve eğlenceli yarışmaların yer alacağı Suruç Atı ve Narı Festivalinde nefesler tutulurken son viraja girildi.

28 Eylül 2023 - 20:29 - Güncelleme: 28 Eylül 2023 - 20:56

Suruç Belediyesi tarafından düzenlenecek olan Geleneksel Suruç Atı ve Narı Festivaline geri sayım başladı.

Suruç Kaymakamı ve Belediye Başkan V. İbrahim Güneş’in talimatlarıyla SURUÇ BELEDİYESİ tarafından düzenlenecek olan ; Kültürel etkinlik, Ünlü sanatçıların sahne alacağı ve eğlenceli yarışmaların yer alacağı Suruç Atı ve Narı Festivalinde nefesler tutulurken son viraja girildi.

Suruç’ta Festivale son iki gün kala tecrübeli bürokrat Suruç Mal Müdürü ve Suruç Belediye Başkan Yardımcısı Askeri Karakuzu ,Suruç Belediyesi Fen İşlerinden sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Yıldız , Özel Kalem Müdürü Bünyamin Süslü, Kaymakamlık ve Belediye Yazı İşleri Müdürü Hakan Kayadurmuş , Şehircilik ve İmar Müdürü Önder Karakaş ve Temizlik İşleri Müdürü Haçim Polat festival için adeta son iki gün kala çalışmalar son sürat devam ediyor.

Festival alanında hiçbir eksik olmadan çalışmaları an be an takip eden Festivalin A takımı tüm ekipleri ile koordine halinde Suruç ilçesine yakışır bir festival için gece gündüz çalışıyorlar.

Suruç’ta bir yandan devam eden alt yapı ve üst yapı çalışmalarını an be an takip eden Suruç Mal Müdürü ve Suruç Belediye Başkan Yardımcısı Askeri Karakuzu bir yandan da Festival hazırlıklarını yakında takip ederek Kaymakam ve Belediye Başkan V. İbrahim Güneş’in talimatlarını yerine getiriyor.

İlçede festival öncesi ana arterlerde devam eden yol yapım çalışmalarının koordinasyonu Suruç Belediyesinin bir diğer önemli ismi Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Yıldız’ın kontrolünde sorunsuz bir şekilde devam ediyor. Festivalin yapılacağı alanda Başkan Yardımcısı Yıldız fen işleri müdürlüğünün tüm ekiplerini sahaya sürerek festival alanında düzleme ve üst yapı çalışmalarını başarıyla tamamladı.

Suruç’ta iki gün sürecek olan Festivalin bir diğer önemli ismi ise hiç kuşkusuz Suruç Belediyesi Özel Kalem Müdürü Bünyamin Süslü; Süslü günün her saatini festivalin yapılacağı alanda geçirirken görevlilere sık sık toplantı yapıp 30 Eylül-1Ekim tarihleri arasında yapılacak olan ve Irmak Arıcı ve Sevcan Orhan’ın sahne alacağı alanda adına yakışır bir festival için eksiklerin tamamlanması için çalışmalarını sürdürüyor.

Festivalin olmazsa olmazı yazışmalar; Burada da yine önemli bir isim bir dönem Şanlıurfa Valiliğinde önemli çalışmalara imza atan Kaymakamlık ve Belediye Yazı İşleri Müdürü Hakan Kayadurmuş. Kayadurmuş festivalle ilgili tüm yazışmalarda önemli bir ayak olarak Kaymakam ve Belediye Başkan V. İbrahim Güneş’in talimatlarıyla ekibi ile her zaman ki gibi koordine halinde çalışmalarına devam ediyor.

 

Geleneksel olarak düzenlenen Suruç Atı ve Narı Festivalinde ilçede tüm birimler aralıksız olarak çalışmalarına devam ederken, bir diğer önemli birim ise başarılı müdür Önder Karakaş’ın başında yer aldığı İmar ve şehircilik Müdürlüğü. Karakaş ve ekibi belediyenin üst yapı ile alakalı çalışmalarına devam ederken İmar Müdürlüğü  Festival öncesi gerekli kroki çalışmalarını tamamladı.

 

Festivale son viraja girilirken Belediyenin temizlik ekipleri ise teyakkuz halinde. Temizlik İşleri Müdürü Haçim Polat koordinesinde ilçede her zamanki gibi Festival öncesinde de temizlik seferberliği başlatılarak ilçe adeta pırıl pırıl bir hale getirildi.

Suruç Belediyesinin ve Kaymakamlığının tüm çalışanları sorunsuz bir Festival için durmaksızın harıl harıl çalışmalarına devam ederken; Öte yandan ise bu yılki festivalin hiç kuşkusuz en önemli ismi Suruç Kaymakamı ve Belediye Başkan İbrahim Güneş ise ” Hemşerilerimizi festival coşkumuza ortak olmaya davet ediyoruz” diyerek herkesi sınırın sıfır noktasında bulunan Suruç’a festival heyecanına davet etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x