HİDAYET HÜLAGÜ; “HERGÜN GÜCÜMÜZE GÜÇ KATARAK BÜYÜMEYE...
Reklam
  • Reklam

HİDAYET HÜLAGÜ; “HERGÜN GÜCÜMÜZE GÜÇ KATARAK BÜYÜMEYE DEVAM EDİYORUZ”

DEVA Partisi Haliliye Belediye Başkan adayı Hidayet Hülagü; “31 Mart 2024 yerel seçimlerine yaklaşırken hergün gücümüze güç katarak büyümeye devam ediyoruz”dedi.

25 Mart 2024 - 11:22

DEVA Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hasan KAPLAN, Haliliye Belediye Başkan adayı Hidayet HÜLAGÜ gece, gündüz demeden çalışmalarını aralıksız olarak devam ettiriyor. 31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimlerde, DEVA Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hasan Kaplan, Haliliye Belediye Başkan adayı Hidayet Hülagü  Haliliyede bulunan esnafları ziyaret ederek sorunları dinledi.
Esnaflara DEVA Partisi Ali BABACAN’ın selamı iletip, DEVA Partisi’nin Ulusal ve yerel istikrar Projelerini esnaflara anlatan Haliliye Belediye Başkan adayı Hülagü; 31 Mart’tan sonra DEVA Belediyeciliği nasıl yapılır halkımız bunu görecek diyerek şunları ifade etti; “Muhasebe ve muhabbet ayı Ramazan vesilesiyle ülkemize ve İslam dünyasına huzur, mutluluk ve bereket diliyorum. Yıllardır bir var-bir yok olan şehir efsanesi haline gelen raylı sistem-tramvay sistemini aktif hale getireceğiz.
Belediyeyi arındırılmış hale getirip herkesin faydalanabileceği ulaşımda öğrenci kardeşlerimiz gençlerimiz için ulaşımı en makul seviyelere getireceğiz.
Suyun başkenti olan Şanlıurfa’da fahiş  su fiyatlarına son verip, Türkiye'nin en ucuz suyunu kullanacağız.
Ranta, kayırmacalığa asla müsaade etmeyecek ve liyakatlı iş beceresi olan şehrimize katkı sağlayacak vatandaşlarımızla çalışacağız. Haliliye DEVA olacağız inşallah”.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x