HARRAN’IN SİYASİ GÜNDEMİNİ "SAVUNAN ADAM"...
Reklam
  • Reklam

HARRAN'IN SİYASİ GÜNDEMİNİ "SAVUNAN ADAM" BELİRLİYOR.

31 mart 2019 yılında yapılması planlanan yerel seçimlerde aday gösterilme heyecanı sürerken, yerel seçimlerde iddialı bir isim Harran'da siyasetinin gündemini belirliyor.

04 Aralık 2018 - 15:01 - Güncelleme: 04 Aralık 2018 - 15:09

31 mart 2019 pazar günü yapılacak olan yerel seçimlere sayılı günler kala adaylık başvurusunda bulunan aday adaylarının heyecanları her geçen gün artıyor. Binlerce yıllık geçmişe sahip medeniyetlerin beşiği Harran'da tarihin ve siyasetin seyrini değiştirecek belediye başkanını arıyor. Bölgede siyasi olarak güçlü olan Ak parti ve MHP arasında yaşanacak olan siyasi tercihin, seçimin belirleyicisi olacağı belirtiliyor. Daha önceleri Harran'da iki aday arasında yaşanan belediye başkanlığı yarışı ilk defa farklı aşiretlerin eğitimli adayları arasında yaşanacak.  

Harran'ın geleceğine müdahil olmak için genç, eğitimli ve bölgede ciddi bir potansiyeli olan Av. İbrahim Uğur Akdoğan'da Ak partiden aday adaylığı başvurusunu yaparak Harran'ın siyasi gündemine bomba gibi düştü. Bölgede yaşanan olumsuzluklara siyasi olarak müdahil olmak için siyasete soyunduğunu ifade eden Av. İbrahim Uğur Akdoğan, bölgenin sosyal, siyasal ve kültürel değerlerine sahip çıkmak için aday olduğunu açıkladı. Harran'ın mimarları olmak ve paylaşımcı bir belediyecilik için şeffaf bir belediye başkanlığına aday olduğunu vurgulayan Akdoğan, Harran'ın geleceğini, vizyon sahibi genç siyasetçilerin belirleyeceğini söyledi.

 Harran'ın sosyal, siyasal, tarihi ve kültürel değerlerinin yeniden keşfedilerek tüm dünyaya yeniden paylaşılacağını belirten Akdoğan, Harran'ın bütün haklarını savunacak bir siyasi anlayışla "Savunan Adam" sloganıyla seçmenlerinin huzuruna çıkıyor.

Harran'ın makus talihinin doğru bir belediyecilik anlayışıyla değişeceğini belirten Av. İbrahim Uğur Akdoğan " Harran için değişim vakti" ve "Biz birlikte güçlüyüz" sloganları dikkat çekiyor. Ayrıca Harran'da büyük bir değişim ve gelişim atağı başlatacağını belirten Akdoğan, "Yerelden kalkınmaya" sloganıyla bölgedeki tarım işçiliğine de köklü çözümler üreteceğini belirtiyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x