Akçakale’de Mevlid-i Nebi coşkusu
Reklam
  • Reklam

Akçakale'de Mevlid-i Nebi coşkusu

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde Mevlidi Nebi Haftası kapsamında Abdülhamit Han İmam Hatip Ortaokulu tarafından Peygamber Efendimize mevlüt programı düzenlendi.

06 Ekim 2023 - 11:11

 

Programa ilçe müftüsü, ilçe milli eğitim müdürlüğü şube şefleri, okul müdürleri, öğrenci velileri, mahalle muhtarları, öğretmen ve öğrenciler katılım gösterdi.

Abdülhamit Han İmam Hatip Ortaokulunda eğitim ve öğretim gören 5, 6, 7 ve 8. sınıfların öğrencileri tara tarafından düzenlenen programda ilahiler şiirler ve peygamber efendimizin doğumu ve hayatını anlatan konuşmalar yapıldı.

Programda neler yaşandı?

Program, okulun konferans salonunda başladı. Öğrenciler tarafından okunan oratoryo ilahiler ve şiirler ile program başladı. Daha sonra öğretmenler tarafından Peygamber Efendimizin hayatları hakkında konuşmalar yapıldı. İlçe müftüsü Halil Bilik'in günün anlamını anlatan konuşmasının ardından öğrenciler tarafından yazılan şiirler okundu. Program, öğrencilerin toplu olarak yaptığı dua ile son buldu.

Okul Müdürü Yılmaz teşekkür etti.

Programın sonunda Okul Müdürü Ahmet Yılmaz yaptığı açıklamada; "Bu anlamlı ve önemli günde, başta ilçe müftümüze velilerimize, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkürlerimi sunuyorum." dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x