AK KADROLARDAN MİTİNG GİBİ AÇILIŞ
Reklam
  • Reklam

AK KADROLARDAN MİTİNG GİBİ AÇILIŞ

AK Parti Suruç Belediye Başkan Adayı Mustafa Yüksel’in seçim irtibat bürosu düzenlenen törenle açıldı.

04 Mart 2024 - 22:42

Binlerce kişinin katıldığı açılışta TBMM Başkanvekili Bekir Bozdağ, il, ilçe, belde ve mahalle muhtarlıklarının kimler tarafından yönetileceğine vatandaşların karar vereceğini bu nedenle yerel seçimlerin çok önemli olduğunu söyledi.
AK kadrolar sahada seçim çalışmalarına devam ediyor. AK Parti Suruç Belediye Başkan Adayı Mustafa Yüksel’in seçim irtibat bürosu düzenlenen törenle hizmete açıldı. 
Mustafa Yüksel seçim irtibat ofisinin açılışına TBMM Başkanvekili Bekir Bozdağ, AK Parti Milletveliki Mehmet Ali Cevheri, MKYK Üyesi İbrahim Halil Yıldız, İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu, AK Parti eski Milletvekili Seydi Eyyüpoğlu ve binlerce kişi katıldı.
Yerel seçimlerin önemine değinen TBMM Başkanvekili Bekir Bozdağ, ‘’Türkiye’de 5 yıl süreyle illerimizin, ilçelerimizin, beldelerimizin ve mahallelerimizin kimler tarafından yönetileceğinin kararını vereceksiniz. Bu karar siyasi partileri ilgilendiriyor ama onlardan daha fazla doğrudan her bir insanımızı ilgilendiriyor’’ dedi.
AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu ise Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ü yeniden başkan yapacaklarını ifade ederek Şanlıurfa ve Suruç’un seçime hazır olduğunu söyledi.
AK Parti Suruç Belediye Başkan Adayı Mustafa Yüksel’de Suruç’un hak ettiği yere gelmesi için var güçleriyle çalışacaklarını söyledi.  

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x