Reklam
  • Reklam

Ömer Ay Binlerce Akrabasıyla Akay'a Yürüdü

Akçakale Esnaf ve sanatkârlar odası başkanı Ömer Ay, binlerce kişiyle birlikte Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Akay’a destek vermek için seçim bürosuna yürüdü.

24 Haziran 2018 Pazar günü yapılacak olan Genel seçimlerde Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili adayıAhmet Akay’a destek vermek için Akrabalarını iftar yemeğinde bir araya toplayan Ömer Ay, Akrabalarıyla birlikte bayraklı yürüyüş yaparak  Ahmet Akay’ın seçim bürosuna yürüyerek, açık bir şekilde destek vereceklerini açıkladı.

“ Akay Meclise” sloganlarıyla yürüyen Kalabalığı seçim bürosuna iki yüz metre kala Ahmet Akay karşıladı. Burada Ömer Ay ve akrabalarıyla sevgi gösterisi ile karşılaşan Akay, duygulu anlar yaşadı.

Akçakale Esnaf ve sanatkârlar odası başkanı Ömer Ay ve  Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Akay, kol kola girerek seçim bürosuna doğru yürüdü.

 

Ahmet Akay’ın seçim bürosunda Bir açıklama yapan Akçakale Esnaf ve sanatkârlar odası başkanı Ömer Ay; “ Bu gün akrabalarım ve Esnaf kardeşlerimle birlikte iftarda bir araya geldik. İftarın ardından Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Akay’a destek vermek için Sayın Ahmet Akay’ın seçim bürosuna doğru yürüdük. Bundan kimsenin şüphesi olmasın ki Allah’ın izni ile sayın Ahmet Akay’ı ve İbrahim Ayhan kardeşimi meclise göndereceğiz. Yine sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyib Erdoğan’ı da Başkan Yapacağız inşallah” dedi.

 

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Akay ise; “ Sayın Akçakale Esnaf ve sanatkalar odası başkanı Ömer ay Akrabaları ve esnaflarıyla birlikte seçim büromuza gelerek bizlere destek vermeleri beni gururlandırdı. İnşallah 24 Haziran’da Allah kısmet edip seçilirsek, hizmet noktasında Aşiret, ırk, kişi ayırımı yapan Namerttir” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..

Bu Videolar da İlgiliniz Çekebilir