URFAYA KAR GELDİ.
Reklam
  • Reklam

URFAYA KAR GELDİ.

15 tatil dolayısıyla öğrencilerin tatilde kar sevinci yaşamasını isteyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi merkezde bulunan parka kamyon kamyon kar taşıdı. Karı gören çocuklar ve aileleri kar topu oynamanın tadını çıkarttı.

22 Ocak 2019 - 16:57

 

Türkiye'nin en sıcak illerinin başında gelen Şanlıurfa'da bu yıl merkeze kar yağmayınca Büyükşehir Belediyesi devreye girdi. 

Siverek Karacadağ'dan 20 kamyon kar getiren belediye, bu karları Haliliye'deki Turgut Özal Parkına boşalttı. Özellikle 15 tatilde çocukların kar sevincini yaşamasını isteyen belediye yaptığı bu etkinlikle hem çocukların hem de ailelerin keyifli vakit geçirmesini sağladı. Karı gören büyük küçük herkes parka akın ederek kar topu oynadı.

 

İşçilerin de dahil olduğu keyifli anlar görülmeye değerdi. 

 

Konuyla ilgili açıklama yapan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Emin Özçınar,  "Türkiye’nin sıcak illeri arasında yer alan Şanlıurfa’da maalesef son yıllarda merkezde kar yağışı olmadı. Biz de 120 ton karı Karacadağ’dan 20 kamyonla parkımıza getirdik. Çocuklarımız karı çok sevdi. Gönüllerince eğlendiler" dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
KARAAĞAÇ ; HALİLIYE BİZİ BİZ HALİLİYE'Yİ SEVİYORUZ
KARAAĞAÇ ; HALİLIYE BİZİ BİZ HALİLİYE'Yİ SEVİYORUZ
BAŞKAN BAYDİLLİ: “HİZMET İSTİKRARI VE VİZYONEL PROJELERLE KARAKÖPRÜ’NÜN YOLU AÇIK
BAŞKAN BAYDİLLİ: “HİZMET İSTİKRARI VE VİZYONEL PROJELERLE...