BAŞKAN VEKİLİ YEŞİLDAĞ, MECLİS ÜYELERİYLE BİR ARAYA GELDİ.
Reklam
  • Reklam

BAŞKAN VEKİLİ YEŞİLDAĞ, MECLİS ÜYELERİYLE BİR ARAYA GELDİ.

Harran Belediye başkan Vekili Abdurrahman Yeşildağ, Belediye meclisi üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya geldi

22 Ağustos 2020 - 10:55 - Güncelleme: 22 Ağustos 2020 - 10:58

Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Ankara'ya giden Harran belediye başkanı Mahmut Özyavuz'un yerine vekalet eden, Başkan Vekili  Abdurrahman Yeşildağ  Belediye meclisi üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlarla  bir araya gelerek İlçenin sorunları ve çözüm önerileri hakkında fikir alışverişinde bulundular.

Mahallenin sorunları Hakkında Muhtarlardan bilgi alan Başkan Vekili  Abdurrahman Yeşildağ  , Meclis üyeleriyle birlikte sorunları not alıp, mecliste çözüme kavuşturmak için görüşeceklerini belirtti.

Harran Belediye başkan Vekili Abdurrahman Yeşildağ; Bu gün Belediye meclisi üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlarımızla bir araya gelerek ilçemizin sorunları ve çözüm önerileri hakkında bilgi alışverişinde bulunduk. Muhtarlarımızın bizlere ilettikleri sorunları, Sayın Başkanımız Mahmut Özyavuz Ankara’dan döner dönmez meclis gündemine alıp çözüme kavuşturacağız.  Toplantımıza katılım gösteren, Meclis üyelerimize, Muhtarlarımıza ve vatandaşlarımıza teşekkür ederim. Herşey Harran için”dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x