YEŞİLAY’DAN ÇELİK’E ZİYARET
Reklam
  • Reklam

YEŞİLAY'DAN ÇELİK'E ZİYARET

Yeşil-ay Şanlıurfa Şube başkanı Muharrem Çelik Akçakale Öğretmenler evi müdürü Sinan Çelik'i ziyaret ederek, Madde bağımlılığı Konusunda istişarelerde bulundu.

31 Ekim 2018 - 09:02

Geçtiğimiz günlerde Akçakale Öğretmenler evi Müdürlüğüne atanan Sinan Çelik'e hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. Yeşil-ay Şanlıurfa Şube başkanı Muharrem Çelik Öğretmenler evi müdürü Sinan Çelik'i makamında ziyaret ederek İlçe'de Madde bağımlılığı konusunda çeşitli istişarelerde bulundu.

Akçakale Öğretmenler evi müdürü Sinan Çelik'in Akçakale Öğretmenleri evi müdürlüğüne atanmasının çok isabetli bir atama olduğunu belirten, Yeşil-ay Şanlıurfa Şube başkanı Muharrem Çelik, Sinan Çelik'in ilçe'ye değer katacağını belirtti.

Yeşil-ay Şanlıurfa Şube başkanı Muharrem Çelik'in ziyaretlerinin kendileri için çok önemli bir adım olduğunu belirten Akçakale Öğretmenler evi Müdürü Sinan Çelik, bu ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirerek. Özellikle madde bağımlılığı konusunda ilçe'de yapılacak çalışmalarda yer almanın büyük bir mutluluğunu yaşadığını belirtti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x