YALÇINKAYA İSTİHDAM İÇİN GÖRÜŞMELERİNİ SÜRDÜRÜYOR.
Reklam
  • Reklam

YALÇINKAYA İSTİHDAM İÇİN GÖRÜŞMELERİNİ SÜRDÜRÜYOR.

Akçakale belediye başkanı Mehmet Yalçınkaya Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı İsmail Gülle'yi makamında ziyaret ederek başarılar diledi, yeni dönemde bölgemizin ekonomisini güçlendirmek için istihdam projelerini birlikte değerlendirdi.

06 Temmuz 2021 - 14:04

Akçakale belediye başkanı Mehmet Yalçınkaya Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı İsmail Gülle'yi makamında ziyaret ederek, iki kurumun yakın gelecekte ortak projeler gerçekleştireceğinin sinyallerini verdi.

Akçakale belediye başkanlığı öncülüğünde gerçekleşecek olan istihdam projelerinin en kısa sürede gerçekleşeceği müjdesini verdi. 

Akçakale belediye başkanı  Mehmet Yalçınkaya yaptığı açıklamada, Ülkemizin kalkınmasında TİM'e çok büyük bir görev düştüğünü belirterek, bölgemizin ekonomik olarak kalkınmasında da önemli görevler üsleneceğini dile getirdi. Yalçınkaya; “Türkiye İhracatçılar Meclisi her zaman yaptığı çalışmalarla ülkemizin göğsünü kabartmış, ülkemizin iş gücünü kullanarak  ülke ekonomisine büyük katkılar sağlamıştır. Önümüzdeki süreçte Akçakale belediyemizle birlikte yeni iş sahaları ve yatırımları gündeme getirerek işbirliği çalışmaları için görüşmelerimizi tamamladık. Başkan sayın İsmail Gülle'nin ve arkadaşlarının, sınırın sıfır noktasında yıldız bir ilçe olma yolunda adım atan ilçemize büyük bir heyecanla katkı sağlayacağına kalpten inanıyorum.” Dedi.

Türkiye İhracatçılar Meclis Başkanı sayın İsmail Gulle ise; Başkan Yalçınkaya'ya  ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, her türlü istihdam projelerini destekleyeceklerini  belirtti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x