VEKİL AKAY’DAN KANDİL MESAJI
Reklam
  • Reklam

VEKİL AKAY'DAN KANDİL MESAJI

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet AKAY Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

07 Nisan 2020 - 19:00 - Güncelleme: 07 Nisan 2020 - 19:04

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet AKAY Berat Kandili mesajında şunları kaydetti;

"Tüm dünyayı kasıp kavuran ve hayatı durma noktasına getiren Koronavirus Salgını'nın yaşandığı bu günlerde, insanlık çıkış kapısı için tekrar tefekküre daldı. Ve tüm çıkış yolları İslam'ı hakkıyla yaşamaktan geçtiğini gösteriyor bize.

Bunun en bariz örneğini son günlerde İspanya Granada'da (Endülüs), Almanya Berlin ve Honower'de, Hollanda Amsterdam'da ve değişik Avrupa şehirlerinde açık açık okunmaya başlanan Ezan-ı Muhammed-ilerden anlıyoruz. 

Koronavirus gibi salgınların önüne geçmek için ilk şart temizliktir. Ve İslam tahiriyetle yani temizlikle başlar. Bu gerçeği görenler, İslam'ın bireysel ve toplumsal temizliğe verdiği önemi keşfediyor, bu konu özellikle vurgulanıyor. 

İşte bizler de hiç zahmete katlanmadan İslamla müşerref olmuş, şanslı kimseler olarak (Allah'a ne kadar hamd etsek az) elimizdeki hazineye, iman hazinesine, daha çok sarımalıyız. 

Bu Koronavirus salgınının, ülkemize ve insanlığa daha fazla zarar vermeden izale olması için ve bu şer'den insanlığa hayır ihsan etmesi için Allah'tan niyazda bulunmamız gerekiyor. 

Bu vesile ile tüm İslam Aleminin Berat (Bağışlanma) Kandilini tebrik ediyor, Şanlıurfa'mıza, ülkemize ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini temenni ediyorum." dedi

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x