HARRAN’A BETON YOL
Reklam
  • Reklam

HARRAN'A BETON YOL

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kırsal bölgelerdeki ulaşımda yaşanan sıkıntılara köklü çözümler bulmak için başlattığı grup yolları betonarme yol bakım çalışmalarına devam ediyor.

22 Eylül 2017 - 09:50

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kırsal bölgelerdeki ulaşımda yaşanan sıkıntılara köklü çözümler bulmak için başlattığı  grup yolları betonarme yol bakım çalışmalarına devam ediyor. Büyükşehir belediyesi meclis üyelerinin girişimleri sonucu Harran'ın dağlık bölgesinde ulaşım sorunu yaşayan vatandaşların, bu soruna yapılacak olan beton yollarla köklü çözüme kavuşturulacağı belirtiliyor.

 

Şanlıurfa büyükşehir belediye meclis üyesi Mahmut Gündoğdu, Mehmet Başak, Ali Samar  ve Ak parti Akçakale ilçe başkanı İbrahim Yıldık'ın girişimleri sonucu ihale kapsamına alınan  betonarme yol bakım çalışmaları ihalesi tamamlandı. Yapılan ihale sonucunda 2018 yılının bahar ayında ilk etapta Harran'ın dağlık bölgesine 30 km beton yol yapım çalışmalarına başlanılacak. Yapılan beton yol ihalesinin ardından Harran'ın taşradaki bütün yollarının betonarme yollara kavuşturulacağı belirtildi.

 

Ak parti Şanlıurfa büyükşehir belediye meclis üyesi Mahmut Gündoğdu, kırsala büyük önem verdiklerini belirterek; "Amacımız merkezdeki hizmetin kırsal bölgelerdeki ulaşıma köklü çözümler üretebilmek için grup yolları beton yollara kavuşturmayı planlıyoruz.  dağlık gölgelerdeki vatandaşlarımızın daha rahat merkeze gelmelerini kolaylaştırmak için başlattığımız beton yollarımız, inşallah ilkbahar ayında başlanılacak. Bu çalışmalardaki Amacımız merkezdeki hizmetin aynısını kırsaldaki halkımıza da yansıtmaktır. Buradan büyükşehir belediye başkanımız sayın Nihat Çiftçi başkanımıza bu duyarlı davranışından dolayı Harran halkı adına teşekkür ediyorum. " dedi.

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x