Bölge’nin Sürpriz bayan adayı Meryem Kurt!
Reklam
  • Reklam

Bölge'nin Sürpriz bayan adayı Meryem Kurt!

24 Haziran 2018 Genel seçimlerde Bölge’de aday adayları müracaatları devam ederken, Harran Ovasından sürpriz bir bayan adayı bölge’ye damgasını vurdu.

27 Nisan 2018 - 19:30 - Güncelleme: 27 Nisan 2018 - 20:43

1994 doğumlu Peyzaj Mimarı Meryem Kurt, Şanlıurfa Ak Parti Milletvekilliği için Ankara’dan sürpriz bir kararla aday adaylığı için resmi müracaatını gerçekleştirdi.

 Bölge’de medeni cesaretinden dolayı Ak Parti’den Milletvekili adayı Olan Peyzaj Mimarı Meryem Kurt’a olumlu tepkiler gelirken, Listede bir bayan aday olarak yer alması bekleniyor.

Bölgenin Önemli siyasetçilerinden ve geçtiğimiz dönemlerde Şanlıurfa Büyükşehir belediye meclis üyeliği için Bağımsız aday olarak 3500 oy alan Ali Kurt’un kızı olan Peyzaj Mimarı Meryem Kurt, siyasette bende varım dedi.

Meryem Kurt Kimdir?

1994 Şanlıurfa-Akçakale’de doğdu. İlkokul ve lise eğitimini Şanlıurfa Yenişehir İlköğretim Okulu ve H.Sebiha Özlek Lisesinde tamamladı. Akdeniz üniversitesi Mimarlık Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Bölümünden mezun oldu. Şimdi  Eskişehir Anadolu Üniversitesi Adalet bölümü öğrencisi ve Adana Çukurova Üniversitesi yüksek Lisans öğrencisi olarak eğitimine devam ediyor.

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • Ahmet Cerdik
    5 yıl önce
    Başarılar yeğenim allah yolunu açık etsin başarıların devamını dilerim
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x