Başkan Ayhan, Engelli Dernekleriyle iftarda buluştu.
Reklam
  • Reklam

Başkan Ayhan, Engelli Dernekleriyle iftarda buluştu.

Akçakale Ziraat Odası Başkanlığı, Ramazan ayı dolayısıyla Şanlıurfa merkez ve Akçakale de faaliyet gösteren Engelli Dernekleri Onuruna İftar Programı düzenledi.

30 Mayıs 2019 - 20:56

Akçakale Nil Kafede düzenlenen İftar Programına, Akçakale Kaymakamı Hamza Özer, Gençlik ve Spor Müdürü Şevket Saruhan Hamavioğlu, Umuda Engel yok derneği Başkanı Ahmet Efe Akdoğan, Şanlıurfa Memur-Sen Engeliler Komisyonu, SPE Hastaları derneği başkanı İsa Çetinkaya, PKU Derneği Başkanı Mustafa Çiftçi,  Omurilik felçler derneği başkanı Habib Polat, Şanlıurfa Ortopedik engeliler derneği başkanı Hüseyin Şat, Eyyubi’ye engeliler dernek başkanı İmam Karataş, Bedensel engeliler spor kulübü Derneği Başkanı Veysi Fırat, Turizm ilk kültür müdürlüğü Şube müdürü Pervin Demiralp ve Engelli Dernek üyeleri katılım gösterdi.

İlk Defa Şanlıurfa’da ki Engelli derneklerini Akçakale’de Ağırlayan Akçakale Ziraat Odası Başkanı Mehmet Ayhan, Engellilerle birlikte olmanın mutluluğunu yaşadığını belirtti.

Başkan Ayhan; Ramazanın bereketi bizleri bu gün Şanlıurfa Merkez ve ilçe’ de ki Engelli Kardeşlerimizle bir araya getirdi. Amacımız tabi ki yemek içmek değildir. Bu vesile ile Hem Engelli kardeşlerimizle beraber olmak, onların sorunlarını dinlemek ve aynı zamanda onları bir nebzede olsa onure etmek istedik. İnşallah bu tür programlar vesilesi ile Engelli kardeşlerimizle sık sık bir araya geleceğiz. Davetimize icabet eden tüm Engelli Dernek başkanlarımıza ve üyelerine teşekkür ediyorum” dedi.

Engelli Dernekleri adına kısa bir açıklama yapan Umuda Engel yok derneği Başkanı Ahmet Efe Akdoğan; Akçakale Ziraat Odası Başkanı Sayın Mehmet Ayhan’ın Ramazan ayı Dolayısıyla Duyarlılık göstererek bizleri iftar Programında bir araya getirdiğinden dolayı Derneklerimiz ve Dernek camiamız adına kendine çok Teşekkür ediyor, Diğer yetkililerinde bu konuda hassasiyet göstermelerini temenni ediyorum” dedi.

Umuda Engel yok derneği Başkanı Ahmet Efe Akdoğan, İftar Programında Dernekleri bir araya getiren Akçakale Ziraat Odası Başkanı Mehmet Ayhan’a bir Plaket takdim etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x