AKKURT ENGELİLERLE BİR ARAYA GELDİ!
Reklam
  • Reklam

AKKURT ENGELİLERLE BİR ARAYA GELDİ!

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili aday adayı İbrahim Akkurt Her Ay periyodik olarak düzenlenen Umuda Engel Yok Derneğinin olağan aylık toplantısına katılım göstererek engellilerin sorunlarını dinledi.

07 Mayıs 2018 - 15:37

24 Haziran 2018 Pazar günü yapılacak olan genel seçimlerde Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili aday adayı olan İbrahim Akkurt, bölge’de destek çalışmalarını sürdürüyor. İlçe’de Faaliyet gösteren Umuda Engel yok derneğinin aylık toplantısına katılım gösteren Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili aday adayı İbrahim Akkurt engelilerin sorunlarını dinleyerek,çeşitli istişarelerde bulundu.

Akkurt; "Engellilerin toplumda hak ettiği yere gelmesi için daha öncede olduğu gibi bugünde çalışmalarımızı sürdürüyoruz, bir toplumun ve bir memleketi analiz etmek ,istiyorsanız o memlketin engeliler için yaşanabilir  hale getirip getirilmediğine bakmak gerekiyor. Bu yüzden daha önceki dönemlerde de her zaman enegelli kardeşlerimizin yaşam koşullarını iyileştirmek onları sosyal imkanlardan faydalandırmak adına çalışamlarımız oldu. Rabbim kısmet ederse biz aday olup Milletvekili seçilirsek, Engelli kardeşlerimizin için birbirinden farklı projelerimizvar. Sayın Umuda Engel yok Derneği Başkanımız  Ahmet EfeAkdoğan abim’de Engeliler için var gücüyle çaılışıyor. İnşallah bizde kendisine destek vererek engelli kardeşlerimizin daha iyi şartlarda yaşamlarını sürdürmeleri için imkan ve kaynaklarımızı seferber edeceğiz”dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x