ÇADIR KENTİN GELİNİNİ AFAD UĞURLADI
Reklam
  • Reklam

ÇADIR KENTİN GELİNİNİ AFAD UĞURLADI

Şanlıurfa'nın Akçakale Süleyman Şah konaklama tesislerinden çıkan gelini, Afad yetkilileri çadırlarından makam araçlarıyla alarak dış kapıya kadar uğurladılar.

11 Ağustos 2017 - 09:16

Ülkelerinde çıkan iç savaştan dolayı ülkelerinden gelerek Türkiye'ye sığınan ve altı yıldır Süleyman Şah konaklama tesislerinde ikamet eden Suriyeli sığınmacılardan Fatma el Gafur(19),Akçakale ilçesinde ikamet eden amcası oğlu Kuteybe el Ali(22) ile dünya evine girdi.

    

Akçakale Süleyman Şah konaklama tesislerine geçici görevle müdür yardımcısı olarak atanan Dr. Gazanfer Erbay,önce gelinin çadırına giderek burada gelinin babasını ve gelini tebrik etti.Müdür yardımcısı Erbay'ın çadıra geldiğini gören gelinin kız kardeşi toplanan çocuklara şeker dağıttı.Daha sonra çadıra kadar gelen Afad ekibi ve müdür yardımcısı Dr Gazanfer Erbay.gelini makam araçlarına alarak,konvoy halinde gelini di nizamiyeye araçlarıyla getirerek,çadır kentte bir ilke imza attılar.Daha sonra gelinin nizamiyede çıkış işlemleri yapıldı.Çadır kenttin kapısına kadar Afad yetkililerince uğurlanan gelin,damat tarafından kapıda karşılandı.Dış nizamiyede damadın yakınları gelinin üzerine şeker atarak zılgıtlarla karşıladı.Damat daha sonra gelini duvağını açarak alnından öptü.Kamp müdür yardımcısı Dr. Gazanfer Erbay'ın babalık yapmasından dolayı elini öptü.Dış nizamiyede hep birlikte hatıra fotoğrafı çekildi.Daha sonra damat Kuteybe el Ali gelini arabaya bindirerek Akçakale'ye doğru hareket etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x