AKÇAKALELİ ÖĞRETMENLER KADINLAR GÜNÜNÜ UNUTMADI
Reklam
  • Reklam

AKÇAKALELİ ÖĞRETMENLER KADINLAR GÜNÜNÜ UNUTMADI

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Akçakale Necip Fazıl Kısakürek ilköğretim okulunda Dünya Kadınlar Günü kutlandı.

08 Mart 2021 - 14:55 - Güncelleme: 08 Mart 2021 - 15:16

8 Mart dünya kadınlar günün de farkındalık yaratmak isteyen Akçakale Necip Fazıl Kısakürek ilköğretim okulu yöneticileri okullarında görev yapan Bayan öğretmenler için program düzenledi.

Amaçlarının Kadınların toplumda ki yeri ve önemini vurgulamak, bayan öğretmenleri onure etmek için böyle bir program düzenlediklerini belirten Okul Müdürü Mahmut Argın, Tüm kadınların kadınlar gününü kutladı.

Akçakale’de doğup büyüyen Şube müdürü Şükran Büyükhan, Akçakale’de Çok zor şartlar altında eğitimini tamamladığını, Kadının Toplumda ki önemi ve yerine dair kadın öğretmenlerle sohbet ederek, meslektaşlarının Kadınlar gününü tebrik etti.

Akçakale’nin İlk Kadın Cafe işletmecisi olarak programa davet edilen Nilgin Ergün; “ Akçakale’de bir kadın olarak ilk Cafeyi açtım, İlk başlarda toplum tarafından hoş görülmedi. Daha sonra zamanla insanlar alıştı. Kadınlar isterse başaramayacağı hiçbir iş yoktur. Yeter ki özgüven, azim olsun. Ben Akçakale’de doğdum büyüdüm. Şu an 12 yıldır bir kadın olarak cafe işletiyorum.  Bu konuda eşimin desteği çok önemliydi benim için. Eşim bana her zaman destek verdi kendisine çok teşekkür ediyorum. Bu vesile ile Tüm Kadınlarımızın Dünya Kadınlar gününü kutluyorum”dedi.

Akçakale İlçe Milli Eğitim müdürü Hüseyin Gerçek ise, Kadınların, Peygamberin bir amaneti olduğunu vurgulayarak, Tüm Kadınların Kadınlar gününü kutluyorum”dedi.

Akçakale Necip Fazıl Kısakürek ilköğretim okulunda düzenlenen Kutlamaya Akçakale Milli Eğitim müdürü Hüseyin Gerçek, Şube müdürü Şükran Büyükhan, okul müdürü Mahmut Argın, Cafe İşletmecisi Nilgün Ergün ve öğretmenler katılım gösterdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
KARAAĞAÇ ; HALİLIYE BİZİ BİZ HALİLİYE'Yİ SEVİYORUZ
KARAAĞAÇ ; HALİLIYE BİZİ BİZ HALİLİYE'Yİ SEVİYORUZ
BAŞKAN BAYDİLLİ: “HİZMET İSTİKRARI VE VİZYONEL PROJELERLE KARAKÖPRÜ’NÜN YOLU AÇIK
BAŞKAN BAYDİLLİ: “HİZMET İSTİKRARI VE VİZYONEL PROJELERLE...