YEŞİLDAĞ; "HARRAN’DA HUZURUN TEMİNATI GENÇ...
Reklam
  • Reklam

YEŞİLDAĞ; "HARRAN'DA HUZURUN TEMİNATI GENÇ BAŞKAN'DIR"

Harran Belediye Meclis Üyesi Abdurrahman Yeşildağ Sosyal Medya Resmî Hesabı Üzerinden Özyavuz' İçin Destek Mesajı Paylaştı.

21 Şubat 2021 - 13:16 - Güncelleme: 21 Şubat 2021 - 13:53

 

Harran Belediye Meclis Üyesi Abdurrahman Yeşildağ Sosyal Medya Resmî Hesabındı ifade etti; 

"Şükürler olsun ki Baskan Özyavuz olaya müdahalede bulunup kendini her riski göze alarak olayların içine girip İnsanları sağduyuya çağırmıştır. Olayda şükürler olsun ki büyütülecek hiçbir şey olmamıştır.Buda en başta yüce Allah ve sonra başkanımızın olaya yakın olmasından kaynaklanmıştır."Açıklamasında Bulunarak Sulha Vesile Olduğu İçin Genç Başkana Teşekkür Etti.Yeşildağ'ın Açıklamasının Tamamı Söyle;

"Seçilmeden evvel ve seçildiği günden beri yıllardır karşısında her türlü çirkin hesaplar yapılmasına rağmen her zaman o hesaplardan anlının akıyla çıkan genç başkan Harran belediye başkanımız Mahmut Özyavuz Yine Harran İlçemiz'de Gerçekleşen üzücü olayda suçlu göstermeye çalışılmıştır.

Şükürler olsun ki olaya müdahalede bulunup kendini her riski göze alarak olayların içine girip İnsanları sağduyuya çağırmıştır. Olayda şükürler olsun ki büyütülecek hiçbir şey olmamıştır.Buda en başta yüce Allah ve sonra başkanımızın olaya yakın olmasından kaynaklanmıştır.Harran’ı seven düşünen kimin barışı yaptığına ya da nerede yapıldığına bakmaz. O yüzden kan üzerinden huzursuzluk üzerinden oy devşirmeye bırakın yarın seçim yok olsa da insanlarımızın canından önemli değil.Harran'da huzur varsa her şeyden önemlidir.Sizlerin çirkin hesapları dün de vardı bugün de var yarın da olacaktır.

Elbet ama sizlerin hesaplamadığı bir hesap var.Oda yücelerin en yücesi olan Cenabı Allah’ın hesabıdır Başkanım yolun hak yoludur yardımcın el hak olan Allah’tır." Dedi

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x