YEŞİLAY ŞANLIURFA ŞUBESİ MİNİKLERE TEKNOLOJİYİ ANLATACAK
Reklam
  • Reklam

YEŞİLAY ŞANLIURFA ŞUBESİ MİNİKLERE TEKNOLOJİYİ ANLATACAK

Dinamik zeka kreşi basınla buluştu Yeşilay Şanlıurfa şubesi ile Bağımlılıklarla Mücadele kapsamında işbirliği yapan ana sınıfı öğrencilerine yönelik hizmet gösteren Dinamik Zeka kreşin yöneticileri çalışmalarını basınla paylaştı Urfa'da basın alanında hizmet yapan basın kuruluşların merkezlerine davet ederek yıl içerisinde eğitim alanında yapacakları çalışmalarını aktardılar.

04 Ekim 2021 - 12:34

Yeşilay Şanlıurfa Şube başkanı Muharrem ÇELİK, Bu yıl bağımlılıklarla mücadele kapsamında hem Milli Eğitim bünyesindeki hem de bazı özel kreşlerde başta Teknoloji bağımlılığı olmak üzere Beslenme, Sağlıklı Yaşam ile ilgili öğrencilere eğitimler yapacağını söyledi. Dinamik Zeka Kreş sahiplerinden Rahime ALTUN Kreş'te uygulamalı eğitime çok önem verdiklerini sıfır 6 yaş çocuklarına sanatsal, spor, ingilizce eğitimi, değerler eğitimi kapsamında kur'an-ı Kerim öğretme, alan gezmesi ve incelemesi konusunda çok güzel eğitimler yaptığını söyledi.

Kurum eğitmenlerinden psikolog Elif Yaşar Şanlıurfa bölgesinde küçük yaşlardaki çocuklarda dahil şiddetin yoğun olduğunu çocuklarda öfke kontrolü olduğunu söyleyerek kreşimizde bu tür sorunların olmadığını çocukların enerjilerini değişik aktivitelerle giderdiğini söyledi. Basınla buluşma toplantısına bazı köşe yazarları da katıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
GÜL, KARAKÖPRÜ İÇİN PROJELERİNİ SIRALADI.
GÜL, KARAKÖPRÜ İÇİN PROJELERİNİ SIRALADI.
KAPLAN, BUĞDAY BORSASI VE NAKLİYECİLER ESNAFINI ZİYARET ETTİ.
KAPLAN, BUĞDAY BORSASI VE NAKLİYECİLER ESNAFINI ZİYARET ETTİ.