YALÇINKAYA TERÖRE KARŞI SAHAYA İNDİ!
Reklam
  • Reklam

YALÇINKAYA TERÖRE KARŞI SAHAYA İNDİ!

21. Dönem Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Yalçınkaya Türkiye’de yaşanan terör olaylarına karşı bölge’de ki vatandaşları birlik ve beraberliğe davet etti.

01 Temmuz 2017 - 11:09

21. Dönem Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Yalçınkaya Şanlıurfa ve ilçelerinde yaşayan bazı Arap aşiretleri Liderleri ve kanaat önderleriyle yemekli bir toplantı düzenleyerek bir raya geldi. bölgede yaşanan terör olaylarına dikkat çeken Yalçınkaya, her ne olursa olsun kendi içimizde birlik ve beraberliği sağlamak zorundayız”dedi.

21. Dönem Doğru Yol Partisi (DYP) Şanlıurfa eski milletvekili Mehmet Yalçınkaya öncülüğünde gerçekleştirilen toplantıya yüzlerce kişi katılım gösterdi.

Toplantıda geçtiğimiz günlerde AK Parti Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız'a yapılmak istenen suikast girişimini de kınayan Yalçınkaya, PYD/PKK terör örgütünün herkes için tehlike oluşturduğuna dikkat çekti. 

Örgüte tepki gösterilen toplantıda hükümetin terörle mücadele çalışmasına destek mesajı verildi.

Aşiretler adına konuşan Yalçınkaya, "Burada Türk, Kürt, Arap herkes kardeş. Bu kardeşliği dünya durdukça sürdüreceğiz. Birlikte ve beraber olursak ancak bu emparyalist güçlerin oyunlarını yenebiliriz" dedi. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
KARAAĞAÇ ; HALİLIYE BİZİ BİZ HALİLİYE'Yİ SEVİYORUZ
KARAAĞAÇ ; HALİLIYE BİZİ BİZ HALİLİYE'Yİ SEVİYORUZ
BAŞKAN BAYDİLLİ: “HİZMET İSTİKRARI VE VİZYONEL PROJELERLE KARAKÖPRÜ’NÜN YOLU AÇIK
BAŞKAN BAYDİLLİ: “HİZMET İSTİKRARI VE VİZYONEL PROJELERLE...