YALÇINKAYA; ÖZHASEKİ’YE SİTEM ETTİ
Reklam
  • Reklam

YALÇINKAYA; ÖZHASEKİ’YE SİTEM ETTİ

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, Çadır kent çalışanlarının Başka illere gönderilmesinin yanlış olduğunu AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel BaşkanYardımcısı Mehmet Özhaseki’ye söyledi.

19 Ocak 2020 - 22:47

Üç Günlük Şanlıurfa temasları kapsamında Bu gün Akçakale’ye gelen AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel BaşkanYardımcısı Mehmet Özhaseki Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya’yı ziyaret etti. İlçe’nin bir çok sorununu gündeme getiren Başkan Yalçınkaya, Çadırkent çalışanlarının başka illere gönderilmesinin yanlış olduğunu, Bu personellerin ilçe’de ki kamu kurumlarında istihdam edilmesi gerektiğini dile getirdi.

Ak  Parti Akçakale Belediye Başkanı Mehmet YALÇINKAYA;

Ak Parti Akçakale Belediye Başkanı Mehmet YALÇINKAYA;
Şanlıurfa’mızın Büyük şehir olması ile birlikte Özellikle belediye olarak kırsal alanlarımızında belediyemize dahil edilmesi buna göre bütçe gönderilerek, vatandaşlarımıza daha sağlıklı hizmet etmek istiyoruz. Büyük şehir kırsala yetişemiyor. Bütçe olmadığından dolayıda Şu an elimiz kolumuz bağlı. Gücümüz nispetinde hizmet etmeye çalışıyoruz. Ayrıca, Çadırkent personelleri çalışanlarını gurbete gönderdiler. orada Asgari ücretle yaşam mücadelesi veriyorlar. O kardeşlerimiz geri gönderilsin ve burada ki Kamu alanlarında istihdam edilsin. Biz bunu Göç idaresine defalarca söyledik fakat onlar bildiklerini yine okudu" dedi.

İsmail Arslan /ÖZEL HABER

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
KARAAĞAÇ ; HALİLIYE BİZİ BİZ HALİLİYE'Yİ SEVİYORUZ
KARAAĞAÇ ; HALİLIYE BİZİ BİZ HALİLİYE'Yİ SEVİYORUZ
BAŞKAN BAYDİLLİ: “HİZMET İSTİKRARI VE VİZYONEL PROJELERLE KARAKÖPRÜ’NÜN YOLU AÇIK
BAŞKAN BAYDİLLİ: “HİZMET İSTİKRARI VE VİZYONEL PROJELERLE...