VEKİL AKAY’A ÖNEMLİ GÖREV!
Reklam
  • Reklam

VEKİL AKAY'A ÖNEMLİ GÖREV!

İklim değişikliği ve kuraklıkla mücadele için komisyon kuruldu. Komisyonda görev alacak isimler Resmi Gazete'de yayınlandı. Bu isimler arasında Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Akay da yer aldı.

24 Mart 2021 - 12:35

Küresel iklim değişikliğinin etkilerinin en aza indirilmesi, kuraklıkla mücadele ve su kaynaklarının verimli kullanılması için alınması gereken tedbirlerin belirlenmesi amacıyla kurulan Meclis Araştırması Komisyonuna üye seçimleri yapıldı. Kurulan Meclis Araştırması Komisyonuna Üye Seçimine Dair Karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre: Komisyon başkanlığına AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Veysel Eroğlu ve başkanvekilliğine de AK Parti Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan seçildi.

AK Parti Manisa Milletvekili Semra Kaplan Kıvırcık’ın sözcülüğe seçildiği komisyonda, katipliğe de MHP İzmir Milletvekili Hasan Kalyoncu seçildi. AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Akay’ın da üye olarak görev alacağı komisyonda, diğer üyeler ise şu isimlerden oluştu:

“MHP Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy, AK Parti Burdur Milletvekili Yasin Uğur, CHP Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü, AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Sait Kirazoğlu, AK Parti Gümüşhane Milletvekili Cihan Pektaş, HDP İstanbul Milletvekili Oya Ersoy, CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet Özdemir, AK Parti İstanbul Milletvekili Fatih Süleyman Denizolgun, CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu, AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, İYİ Parti Mersin Milletvekili Behiç Çelik, AK Parti HDP Şırnak Milletvekili Hüseyin Kaçmaz, CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu,”

YORUMLAR

  • 1 Yorum
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
KARAAĞAÇ ; HALİLIYE BİZİ BİZ HALİLİYE'Yİ SEVİYORUZ
KARAAĞAÇ ; HALİLIYE BİZİ BİZ HALİLİYE'Yİ SEVİYORUZ
BAŞKAN BAYDİLLİ: “HİZMET İSTİKRARI VE VİZYONEL PROJELERLE KARAKÖPRÜ’NÜN YOLU AÇIK
BAŞKAN BAYDİLLİ: “HİZMET İSTİKRARI VE VİZYONEL PROJELERLE...