Vali Ayhan’dan ‘Kitap İyileştirir’ kampanyasına destek
Reklam
  • Reklam

Vali Ayhan’dan ‘Kitap İyileştirir’ kampanyasına destek

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan,  Ceza ve Tekvifevleri Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan ‘Kitap İyileştirir’ kampanyasının Adalet Sarayında gerçekleşen kitap dağıtım törenine katıldı. Vali Ayhan, kampanyaya 500 kitap ile destek olurken, cezaevi personeline de kitap dağıttı.

14 Ocak 2023 - 14:39

 

 

Ceza ve infaz kurumlarında kalan tutuklu ve hükümlülerin cezaevinden çıktıklarında topluma daha kolay entegre olmaları, psikolojik olarak iyileşme sürelerinin hızlanması amacıyla ‘Kitap iyileştirir’ sloganıyla kitap bağış kampanyası başlatıldı. Adalet Bakanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı arasında imzalanan protokolle başlatılan kampanyaya Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan’da destek oldu.

 

Adalet Sarayında gerçekleşen kitap dağıtımı törenine katılan Vali Ayhan, 500 kitabın teslimini gerçekleştirirken cezaevi personeline de kitap dağıttı.

Programda konuşan Vali Ayhan, “Kitap,  kişisel gelişimi ve içsel eğitimi barındıran bir araçtır. Sadece öğrencilerimizin değil, aynı zamanda personelimiz ve cezaevinde olan hükümlülerimizin de faydalanmasını hedefledik. Bu sayede onların kendilerini eğitmesi yönünde kitaplar yardımcı olacaktır.” dedi.

 

BİHA

 

şanlıurfaurfavaliSalih AyhandestekTurizmkültür

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
KARAAĞAÇ ; HALİLIYE BİZİ BİZ HALİLİYE'Yİ SEVİYORUZ
KARAAĞAÇ ; HALİLIYE BİZİ BİZ HALİLİYE'Yİ SEVİYORUZ
BAŞKAN BAYDİLLİ: “HİZMET İSTİKRARI VE VİZYONEL PROJELERLE KARAKÖPRÜ’NÜN YOLU AÇIK
BAŞKAN BAYDİLLİ: “HİZMET İSTİKRARI VE VİZYONEL PROJELERLE...