Urfaspor’da yüzler gülüyor
Reklam
  • Reklam

Urfaspor'da yüzler gülüyor

Geçen hafta deplasmanda Pazarspor’u 5 farklı golle yenerek taraftarın yüzünü güldüren Şanlıurfaspor, ara vermeden Amedspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

15 Şubat 2022 - 18:29 - Güncelleme: 15 Şubat 2022 - 18:32

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Beyaz Grupta mücadele veren Şanlıurfaspor, ligin 26. haftasında kendi sahasında karşılaşacağı Amedspor maçı hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Şanlıurfaspor-Amedspor karşılaşması 19 Şubat Cumartesi günü saat 13.00’da başlayacak. Karşılaşma, Şanlıurfa GAP Stadyumu’nda oynanacak.

Sarı yeşilli ekip de bu maçın hazırlıklarını ara vermeden sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta deplasmanda Pazarspor’u farklı bir skorla geçen sarı-yeşilli ekipte futbolcuların neşesi yerinde. Teknik Direktör Serdar Bozkurt’un nezaretinde kulüp tesislerinde yapılan günün antrenmanı ısınma hareketleri ve düz koşuyla başladı. Antrenmanda daha sonra 5'e 2 top kapma ve taktik çalışma gerçekleştirildi.

 

TFF 2. Lig Beyaz Grupta 29 puanla 9. sırada yer alan Şanlıurfaspor, Amedspor karşılaşmasından taraftarının da desteğiyle galip gelerek play off şansını sürdürmek istiyor.

 

HAFTANIN MAÇLARI

19 ŞUBAT CUMARTESİ

Eskişehirspor - Zonguldak Kömürspor

Ankara Demirspor - Bucaspor 1928      

Şanlıurfaspor - Amed Sportif Faaliyetler

Kırklarelispor - Pazarspor

Nazilli Belediyespor - Karatay Termal 1922 Konyaspor        

PendiksporFutbol - Isparta 32 Spor      

Kırşehir Belediyespor - Anagold 24 Erzincanspor

Uşakspor A.Ş. - Tarsus İdman Yurdu

BİHA

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x