Hesabını soruyoruz!
Reklam
  • Reklam

Hesabını soruyoruz!

Pençe-Kilit bölgesinden biri Suruçlu iki askerin ardından yapılan açıklamada 22 teröristin etkisiz hale getirildiği belirtilerek "Nerede olurlarsa olsunlar şehitlerimizin hesabını bu alçaklardan soruyoruz ve sormaya da devam edeceğiz!" denildi.

27 Kasım 2022 - 15:19

 

 

Milli Savunma Bakanlığı'ndan (MSB) 2 şehit haberinin ardından yeni bir açıklama geldi.

Bakanlık bu akşam Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde bölücü  terör örgütü mensuplarınca açılan taciz atışı sonucu iki askerin şehit olduğunu, üç askerin de yaralandığını şu ifadelerle duyurmuştu:

"Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde, 26  Kasım 2022 tarihinde bölücü terör örgütü mensupları tarafından  açılan taciz atışı sonucu kahraman silah arkadaşlarımız P.Uzm.Çvş. Eyyüp Uğurlu ve P.Söz.Er  Mehmet Demir şehit olmuş, üç kahraman silah arkadaşımız da yaralanmıştır. Yaralılarımız derhâl hastaneye  sevk edilerek tedavilerine başlanmıştır.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet; kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralılarımıza da acil şifalar dileriz."

Şehit Piyade Uzman Çavuş Eyyüp Uğurlu'nın aslen  Şanlıurfa’nın Suruç  ilçe nüfusüne kayıtlı ama Gaziantep’in Şehit Kamil ilçesinde ikamet ettiği öğrenilmişti. 

"ŞEHİTLERİMİZİN HESABINI SORUYORUZ!"

Bakanlık acı haberin ardından yeni bir açıklama yaparak operasyonlar ile ilgili bilgi verdi ve "Terör örgütü PKK/YPG’ye yönelik operasyonlarımız hem Irak’ın hem de Suriye’nin kuzeyinde aralıksız devam ediyor. 10’u Irak’ın, 12’si de Suriye’nin kuzeyinde olmak üzere dün ve bugün toplam 22 terörist daha etkisiz hâle getirildi.  Nerede olurlarsa olsunlar şehitlerimizin hesabını bu alçaklardan soruyoruz ve sormaya da devam edeceğiz! Şehitlerimize saygı ve rahmetle" denildi.

BİHA

 

 

şanlıurfaMehmetyenisevkilçekasımAçıklamaterör

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x