Urfa vekili Cevheri’den iddialara yanıt: Mahkemede hesap...
Reklam
  • Reklam

Urfa vekili Cevheri'den iddialara yanıt: Mahkemede hesap verecekler!

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri askerler ile teröristleri vatan evladı olarak ifade ettiğini iddia eden bazı sosyal medya kullanıcıları ve haber sitelerine karşı hukuki süreç başlattığını duyurarak "Bu iftirayı sosyal medyadan yapan müfterilerin haberleri teker teker tespit edilip yargıya taşınacak. Kazanılan tazminat Mehmetçik Vakfına ve Şehit Aileleri Derneğine bağışlanacaktır" dedi.

09 Kasım 2022 - 08:57

 

 

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri söylediği iddia edilen "Sonuçta asker de olsa, dağda da olsa memleketin evlatları" ifadesi mahkemeye taşınıyor. 

Vekil Cevheri geçtiğimiz gün AK Parti'nin anayasa değişikliği konusunda HDP ziyaretine ilişkin yaptığı "HDP legal bir parti, ziyarete gidilmemesi abestir" açıklaması ile gündeme oturdu. Medyacope’tan Ferit Aslan'a konuşan Vekil Cevheri'nin konuşmasında "Sonuçta asker de olsa, dağda da olsa memleketin evlatları" dediği iddia edildi. 

VEKİL CEVHERİ: KARA İFTİRA... HESAP VERECEKLER

Sosyal medya ve bazı haber sitelerinde yer alan bu ifadelerin gerçeği yansıtmadığını söyleyen Vekil Cevheri konuyu mahkemeye taşıyacaklarını belirtti ve "Bir takım sahte hesaplardan söylemekten haya edeceğim iftiraya varan cümleler sarf edilmiştir. Şehitlerimiz ile teröristleri aynı kefeye koymak hiçbir vicdana sığmayacağı gibi hiçbir basiretli ve sorumluluk sahibi insanın kullanabileceği cümleler değildir. İftirayı atanlar mahkeme-i kübra da hesap vereceklerdir. Duası bu vatan, bu ülke bu topraklar için gözünü kırpmadan şehit olmak isteyen insana yapılan bu kara iftiralar hangi değer yargısı ile örtüşmekte ve hangi vicdana sığmaktadır. Bu iftirayı sosyal medyadan yapan müfterilerin haberleri teker teker tespit edilip yargıya taşınacak, kazanılan tazminat Mehmetçik Vakfına ve Şehit Aileleri Derneğine bağışlanacaktır" dedi.

BİHA

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
BABACAN ŞANLIURFA’DA HÜKÜMETE SARI KART GÖSTERDİ
BABACAN ŞANLIURFA’DA HÜKÜMETE SARI KART GÖSTERDİ
BAŞKAN BEYAZGÜL, “ÇANAKKALE ZAFERİ BİR MİLLETİN DİRİLİŞ RUHUDUR”
BAŞKAN BEYAZGÜL, “ÇANAKKALE ZAFERİ BİR MİLLETİN DİRİLİŞ...