Turizm sektörünü buluşturan fuarda Urfa tanıtılacak
Reklam
  • Reklam

Turizm sektörünü buluşturan fuarda Urfa tanıtılacak

Şanlıurfa Turizm Geliştirme Derneği, İzmir’de düzenlenecek Travel Turkey Fuarına katılarak kentin tanıtımına katkı sunacak.

01 Aralık 2021 - 13:57

ŞANLIURFA - Şanlıurfa Turizm Geliştirme Derneği, 2-4 Aralık tarihleri arasında İzmir’de düzenlenecek Travel Turkey Fuarı’na katılacak.

Dernek, fuara Haliliye Belediyesi’nin ana sponsorluğunda, Karaköprü ve Eyyübiye belediyelerin de katkılarıyla katılıyor.

Şanlıurfa Turizm Geliştirme Derneği fuarda kentin tüm turizm ve kültürel destinasyonlarını tanıtma ve pazarlama imkanı bulacak.

Derneğin fuarla ilgili açıklamasında, şu bilgiler paylaşıldı:

“2-4 Aralık tarihleri arasında İzmir’de düzenlenen Travel Turkey fuarına Şanlıurfa olarak A Salonu D 108 numaralı standa yerimizi alıyoruz. İlimizin tüm turizm ve kültürel destinasyonlarını profesyonelce tanıtma ve pazarlama imkanı bulacağımız fuarda inanç, kültür, arkeoloji ve gastronomi alanında bölgemizin ve ülkemizin lokomotifi olma yolundaki ilerlemesi devam edecektir.”

Açıklamada, kentin tanıtımına katkıda bulunan Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’a ve destek veren tüm işletmelere teşekkür edildi.

BİHA

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x