TEGV, Akçakale’de yüzleri güldürdü
Reklam
  • Reklam

TEGV, Akçakale'de yüzleri güldürdü

TEGV ve Kızılay İşbirliği ile Kubacık Köyü İlkokulunda etkinlikler gerçekleştirildi.

16 Haziran 2017 - 11:54

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı Şanlıurfa Sevgi-Erdoğan Gönül Eğitim Parkı ve Türk Kızılayı Toplum Merkezi işbirliği ile Akçakale İlçesi’ne bağlı Kubacık Köyü’nde ilkokul çocuklarıyla etkinlikler gerçekleştirildi.

Kubacık İlkokulu’nda bulunan 440 çocuğa TEGV gönüllüleri ‘Özgüven ve Yaratıcılık’, ‘Matematik ve Zaman’, ‘Barış Kültürü’ ‘Umut Ekip Mutluluk Biçen Adam’ ve ‘Uzay ve Gökyüzü’ etkinliklerini ulaştırdı. Türk Kızılayı Toplum Merkezi ise anasınıfında bulunan 20 çocuk ile ‘Kumaş Üzerine El Baskısı’, ‘Köyümüz’ adlı resim çalışması ve ‘Pandomim Hareketleri İle Müzik Eşliğinde Hareketlendirme’ etkinliklerini gerçekleştirdi.

Köy okulunda öğrenimine devam eden çocuklara farklı simalarla tanışma ve farklı etkinlikleri deneyimleme fırsatı sunan çalışmada çocukların mutlulukları görülmeye değerdi.

 

Çalışma kapsamında eğitim alanında ortaklık kuran TEGV Şanlıurfa Eğitim Parkı ve Türk Kızılayı Toplum Merkezi çalışanları sivil toplum kuruluşları arasında yapılan işbirliğinin çok değerli olduğuna vurgu yaparak, Şanlıurfa’da TEGV ve Türk Kızılayı arasındaki işbirliğinin devam edeceğini belirtti.

AJANS URFA

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x