ŞUSKİ ve 4 ilçe belediyesine ek bütçe
Reklam
  • Reklam

ŞUSKİ ve 4 ilçe belediyesine ek bütçe

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Meclis Toplantısında, Plan ve Bütçe Komisyonundan gelen ek bütçeler görüşüldü. ŞUSKİ ile birlikte Akçakale Belediyesi, Ceylanpınar Belediyesi, Suruç Belediyesi ve Birecik Belediyesinin ek bütçe raporları okundu. Raporlar, üyelerin oyçokluğuyla onaylandı.

17 Kasım 2022 - 11:24

 

 

ŞANLIURFA - Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi 2022 Yılı Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısının üçüncü birleşimi gerçekleşti.

Toplantı, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ahmet Kaytan başkanlığında ve meclis üyelerinin katılımıyla Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu'nda düzenlendi. Toplantıda açılış ve yoklamanın ardından gündem maddelerine geçildi.

Mecliste, Plan ve Bütçe Komisyonundan gelen ek bütçeler görüşüldü.

Akçakale Belediyesine 45 milyon TL, Ceylanpınar Belediyesine 17 milyon 300 bin TL, Suruç Belediyesine 9 milyon 900 bin TL ve Birecik Belediyesine de 75 milyon TL’lik ek bütçenin gelir gider raporları okundu. Okunan bütçe raporlar üyelerin oyçokluğuyla kabul edildi.

Toplantıda ayrıca Şanlıurfa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğünün (ŞUSKİ) 400 milyon TL’lik ek bütçe talebi de oyçokluğuyla Meclis’te kabul edildi.

BİHA

 

belediyesiş

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
BABACAN ŞANLIURFA’DA HÜKÜMETE SARI KART GÖSTERDİ
BABACAN ŞANLIURFA’DA HÜKÜMETE SARI KART GÖSTERDİ
Başkan Mehmet Kuş’un Çanakkale Zaferi Mesajı
Başkan Mehmet Kuş’un Çanakkale Zaferi Mesajı