SİYASET, DEVECİ KARDEŞLERİ KARŞIYA GETİRDİ!
Reklam
  • Reklam

SİYASET, DEVECİ KARDEŞLERİ KARŞIYA GETİRDİ!

DEVA Partisi İl Yönetim Kurulu Üyesi, Ceylanpınar İlçe Koordinatörü ve Adalet Hukuk Komisyonu Temsilcisi Kavas DEVECİ, Yüksek İnşaat Mühendisi Kardeşi M.Selami Deveci’nin sosyal medya hesabından yaptığı açıklama için tepki gösterdi.

12 Mart 2023 - 16:25

Deva Partisi’nin Kurulduğu günden beri, Deva Partisinde siyaset yapan İl Yönetim Kurulu Üyesi, Ceylanpınar İlçe Koordinatörü ve Adalet Hukuk Komisyonu Temsilcisi Kavas Deveci, Yüksek İnşaat Mühendisi Kardeşi M.Selami Deveci ile siyasi ayrılığa düştü.

Sosyal Medya Hesabından; “Bay Bay kemal ve sözde yardımcı at hırsızları 14 Mayıs’ta tarihin karanlığına gömüleceksiniz. Bu güzel Türkiye’mde size ekmek çıkmaz” diyen M.Selami Deveci’nin yaptığı paylaşıma tepki gösteren DEVA Partisi İl Yönetim Kurulu Üyesi, Ceylanpınar İlçe Koordinatörü ve Adalet Hukuk Komisyonu Temsilcisi Kavas DEVECİ şu açıklamalarda bulundu;

“M.Selami Deveci her ne kadar kardeşim de olsa onunla herhangi bir ilişkim yoktur. Düşünceleri kendisini bağlar Ailemiz adına söz sahibi değildir ve Deveci Ailesiyle uzaktan yakından herhangi bir bağı yoktur. Kamuoyunun bilgisine sunulur. Selam ve saygılarımla.”dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
YEŞİLDAĞ; HARRAN, GENÇ BAŞKANLA ALTIN ÇAĞINI YAŞIYOR.
YEŞİLDAĞ; HARRAN, GENÇ BAŞKANLA ALTIN ÇAĞINI YAŞIYOR.