Semerkand’tan Başkan Ayhan’a çok özel ziyaret!
Reklam
  • Reklam

Semerkand'tan Başkan Ayhan'a çok özel ziyaret!

Semerkand Vakfı , Akçakale ilçe müftülüğü Hanedan yatılı kız Kur-an kursu yetkilileri Akçakale Ziraat Odası Başkanı Mehmet Ayhan’a teşekkür plaketi takdim etti.

25 Eylül 2019 - 13:40 - Güncelleme: 25 Eylül 2019 - 13:55

Akçakale’de faaliyet gösteren Semerkand Vakfı , Akçakale ilçe müftülüğü Hanedan yatılı kız Kur-an kursu, ilçe’de dini faaliyetlerini sürdürüyor.

Hanedan yatılı kız Kur-an kursu’na verdiği desteklerden dolayı, Akçakale Ziraat odası Başkanı Mehmet Ayhan’ı makamında ziyaret eden Hanedan yatılı kız Kur-an kursu yetkilileri, Başkan Ayhan’a teşekkür plaketi takdim ederek, hem teşekkür ettiler, hemde görevinde başarılar dilediler.

Hanedan yatılı kız Kur-an kursu yetkilisi Selahattin Çenşi; “ Bu gün Akçakale ziraat odası başkanımız sayın Mehmet Ayhan’ı makamında ziyaret ederek, Kız Kur-an kursumuza verdiği desteklerden dolayı kendisine teşekkür ettik. Rabbim hepimizi bu işlere gönüllü olarak yardım etmeyi vesile kılsın. Ben şahsım ve vakfım adına kendisine çok teşekkür ediyorum.” Dedi.

Akçakale ziraat odası başkanı mehmet Ayhan ise;  Dini, kendine şiar edinmiş, Semerkand Vakfı , Akçakale ilçe müftülüğü Hanedan yatılı kız Kur-an kursu  yetkililerine ilk olarak ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Hepimizin görevi bu tür dini müesseselerimize sahip çıkmak ve destek vermektir. Bizde karınca kararınca elimizden geldiği kadar, gücümüz nispetinde destek olmaya çalışıyoruz. Çünkü Dinimiz bize bunu emrediyor. Rabbim bu kardeşlerimizin emeklerini boşa çıkarmasın İnşallah. Her zaman  bu tür dini kurumlarımıza sahip çıkacağız”dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x