Şanlıurfa’nın ilk resmi adayı sevgililer gününü seçti!
Reklam
  • Reklam

Şanlıurfa’nın ilk resmi adayı sevgililer gününü seçti!

31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan genel seçimlerde, Şanlıurfa’nın resmi olarak ilk Bağımsız Meclis üyesi adayı Gazeteci İsmail Arslan oldu.

14 Şubat 2019 - 14:17

31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan genel seçimlerde Belediye başkan adayları netlik kazanırken,  Siyasi Partilerin Yüksek seçim kuruluna 19.02.2019 mesai bitimine kadar meclis üyesi adaylarının listelerini vermesi gerekiyor.

Şanlıurfa’da ilk olarak Akçakale Seçim kuruluna, Şanlıurfa Büyükşehir Bağımsız il meclis üyeliği için müracaat eden Gazeteci İsmail Arslan resmi olarak müracaatını gerçekleştirdi.

Resmi Müracaatını 14 Şubat sevgililer gününe denk getiren Arslan; Bu gün 14 Şubat sevgililer günü. Sevgi; Evrensel bir duygudur. Bizde Akçakale’ye ve Halkımıza sevdalı olduğumuzdan dolayı bu günü seçtik. Ben İnanıyorum ki 31 Martta halkımız bizleri Şanlıurfa meclisine gönderecektir.  31 Mart vakası, bir Nisan Şakası gibi, bu halkımıza hizmet etme yolunda Şanlıurfa meclisine giderek,  Akçakalemizi Aslanlar gibi orada temsil edeceğiz.  Bu gün burada bizleri yalnız bırakmayan, genç kardeşlerimize ve Katılım gösteren değerli abilerime Teşekkür ediyorum” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
KARAAĞAÇ ; HALİLIYE BİZİ BİZ HALİLİYE'Yİ SEVİYORUZ
KARAAĞAÇ ; HALİLIYE BİZİ BİZ HALİLİYE'Yİ SEVİYORUZ
BAŞKAN BAYDİLLİ: “HİZMET İSTİKRARI VE VİZYONEL PROJELERLE KARAKÖPRÜ’NÜN YOLU AÇIK
BAŞKAN BAYDİLLİ: “HİZMET İSTİKRARI VE VİZYONEL PROJELERLE...