Şanlıurfa’da ’En hızlı muhabir’ koşusu
Reklam
  • Reklam

Şanlıurfa'da 'En hızlı muhabir' koşusu

10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle düzenlenen “En Hızlı Muhabir Koşusu”nda basın çalışanların ellerinde mikrofon ve gazeteleriyle birincilik için yarıştı.

08 Ocak 2018 - 16:16

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Derneği ve Atletizm Federasyonu 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla ortaklaşa “En Hızlı Muhabir Koşusu” düzenledi.

11 Nisan Stadyumunda düzenlenen koşuya kentte görev yapan 40 gazeteci mikrofon ve gazeteleriyle katıldı. Renkli görüntülerin oluştuğu koşuda 400 metrelik parkurda dereceye girenler de belli oldu.

Urfanatik Gazetesi birinci, Kanalurfa Televizyonu ikinci, Damga Gazetesi üçüncü, Urfa Değişim Gazetesi ise dördüncü olarak tamamladı.

 

KEŞKÜŞ; “KEYİFLİ DAKİKALAR GEÇİRDİK”

 

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Keşküş, yarışmaya katılan muhabirleri tebrik etti ve “Çok keyifli dakikalar geçirdik güldük eğlendik. Bu kadar yoğun bir katılımı açıkçası beklemiyordum. Arkadaşlarımızın bu yoğun ilgisi gerçekten bizi mutlu etti. Bende müsabakaya katılan basın emekçilerimizi tebrik ediyorum meslek hayatlarında başarılar diliyorum” dedi. 

 

GÜLEBAK: “AMACIMIZ GRUP ÇALIŞMASINI AŞILAMAK”

Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Dernek Başkanı Tahir Gülebak ise dernek olarak amaçlarının gazetecilere grup çalışmasını aşılamak olduğunu belirterek “Biz dernek olarak amacımız gazeteciler sahada 24 saat haber yaparken birde spor müsabakalarında kendilerini haber yapmaları ayrıca grup çalışması yapmaları için böyle bir etkinlik düşündük. Arkadaşlarımız mutlu neşeli, gerçekten güzel bir yarış güzel bir ortam oldu seneye daha kapsamlı daha güzel bir koşu yapacağımızın sözünü veriyorum” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x