Şanlıurfa-Akçakale arasındaki ‘Ölüm yolu’
Reklam
  • Reklam

Şanlıurfa-Akçakale arasındaki ‘Ölüm yolu’

Şanlıurfa-Akçakale arasındaki yolda gün geçmiyor ki yeni bir kaza olmasın. Araçlar mıcırlı yolda ilerlemekte sorunlar yaşarken, bugün meydana gelen trafik kazasında da vatandaşlar ölümden döndü.

27 Eylül 2017 - 10:52

Şanlıurfa-Akçakale arasındaki yolda gün geçmiyor ki yeni bir kaza olmasın. Araçlar mıcırlı yolda ilerlemekte sorunlar yaşarken, bugün meydana gelen trafik kazasında da vatandaşlar ölümden döndü. Yolu kullananların tek dileği ise en kısa zamanda bu soruna bir çare bulunması. Öte yandan Milletvekili Kemalettin Yılmaztekin de konu ile ilgili olarak Karayolları yetkilileriyle görüştüğünü kaydetti.

Şanlıurfa-Akçakale arasındaki karayolunda bozuk satıh nedeniyle araç sürücüleri büyük sıkıntılar yaşıyor. Neredeyse her gün kazaların yaşandığı mıcırlı yolda bugün de bir trafik kazası meydana geldi. Mıcırdan dolayı kayan bir araç şarampole uçtu. Çarpmanın etkisiyle 2 takla atan araçta bulunan 2 kişi yaralandı. Meydana gelen kazayı görenler hemen yardıma koşarken, kazada yaralananlar olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

Şanlıurfa-Akçakale yolunda meydana gelen bu kazada vatandaşlar yine canlarından olma tehlikesi yaşarken, Şanlıurfalılar da yolla ilgili büyük sorunların olduğunu dile getiriyor.

Sosyal medya üzerinden sıkıntılarını paylaşan vatandaşlar, mıcırlı yolun kendileri için büyük tehlike arz ettiğini kaydediyor.

                 
 

YILMAZTEKİN KARAYOLLARI İLE GÖRÜŞTÜ 
Öte yandan Şanlıurfa AK Parti Milletvekili Kemalettin Yılmaztekin, sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yaptı. Şanlıurfa-Akçakale yolu için Karayolları Bölge Müdürü ile görüştüğünü ve saha ekiplerinin bölgeye gideceğini ifade eden Yılmaztekin, “Akçakale-Şanlıurfa yolunda sathi kaplamadan kaynaklı trafik kazasından dolayı Karayolları Bölge müdürü ile görüşüldü. Saha ekibini gönderiyor” sözlerini kullandı.

Mustafa PAYIK - Fatma KEBER - İsmail ARSLAN / AJANS URFA

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x