Ortadoğu’nun Geleceği Şanlıurfa’da Masaya Yatırıldı.
Reklam
  • Reklam

Ortadoğu’nun Geleceği Şanlıurfa’da Masaya Yatırıldı.

Türkiye Gençlik Kulüpleri Konfederasyonu Şanlıurfa il başkanlığı “Geçmişten günümüze Ortadoğu olayları ve büyük Türkiye” adlı Panel düzenledi.

28 Ocak 2018 - 12:36

Moderatörlüğünü Gazeteci yazar İbrahim Halil Arslan’ın yaptığı Panel’e Konuşmacı olarak Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Yrd. Doç. Halil Özcan, Harran Üniversitesi, İlahiyat fakültesi din sosyolojisi ve felsefe ana bilim dalı başkanı Doç. Dr. Celil Abuzer katılım gösterdi.

Orta doğuda son yıllarda yaşanan kanlı olayları siyasi, Ekonomik, dini sosyolojik yönden değerlendiren Panelistler, ABD, İsrail ve ingiltere’nin Dünya’da kendi çıkarları uğruna petrol rezervlerine sahip olmak adına Ortadoğuda kaos çıkardıkları söylediler.

Türkiye’nin Ümmet bilinciyle orta doğuda yaşanan olaylara duyarsız kalmadığını da dile getiren Panelistler, Çözümün büyük Türkiye’nin onurlu duruşuyla çözüme kavuşacağını ifade ettiler.

Harran Üniversitesi, İlahiyat fakültesi din sosyolojisi ve felsefe ana bilim dalı başkanı Doç. Dr. Celil Abuzer, Siyonist güçlerin Din ve Ekonomi üzerinden Ortadoğuda Kaos çıkararak, Büyük İsrail projesine destek vermektedirler. Dünya Tarihinde, Kudüs’e kim sahip olmuşsa Dünya siyaset’ine de o hakim olmuştur. Bu gün İsrail’in, Büyük İsrail projesini gerçekleştirmek için Ortadoğu’da yaptırdığı katliamlara hepimiz şahit olmaktayız. İşte Türkiye Cumhuriyeti Devleti olarak birlik ve beraberlik içerisinde bu oyunu Allah’ın izni ile bozacağız” dedi.

 

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Yrd. Doç. Halil Özcan ise; Özellikle Terör örgütlerine karşı, onurlu dik ve inançlı duran kürt kardeşlerimizin itikadı sayesinde Terör örgütleri amaçlarına ulaşamamaktadır.  Ortadoğu maalesef Bağımsız bir devlet anlayışıyla değil, müstemleke bir devlet anlayışıyla hareket etmektedirler. Bu gün olaylara baktığımızda Körfez ülkelerinin Avrupa ülkelerinin himayesine girerek korunduğunu ve onlara hizmet etmek için tüm imkânlarını ve kaynaklarını seferber ettiğine şahit oluyor. Hükümetimiz ve halkımız birlik ve beraberlik içerisinde tüm olumsuzluklara rağmen bunların üstesinden geleceği kanaatindeyim. Bu birlik ve beraberlikle, Gelecekte Türkiye, Dünya siyasetine yön verecektir.”dedi.

 

Panelin ardından, Panelistlere birer Teşekkür plaketi takdim edildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
BAŞKAN BAYDİLLİ: “HİZMET İSTİKRARI VE VİZYONEL PROJELERLE KARAKÖPRÜ’NÜN YOLU AÇIK
BAŞKAN BAYDİLLİ: “HİZMET İSTİKRARI VE VİZYONEL PROJELERLE...
KAPLAN, BUĞDAY BORSASI VE NAKLİYECİLER ESNAFINI ZİYARET ETTİ.
KAPLAN, BUĞDAY BORSASI VE NAKLİYECİLER ESNAFINI ZİYARET ETTİ.