ÖNCEL-DER GÖBEKLİTEPE GAZETECİLER CEMİYETİNİ ZİYARET ETTİ.
Reklam
  • Reklam

ÖNCEL-DER GÖBEKLİTEPE GAZETECİLER CEMİYETİNİ ZİYARET ETTİ.

Öncel Ailesi yardımlaşma ve Dayanışma (ÖNCEL-DER) Derneği Başkanı Mustafa Cengiz Bakır ve yönetim kurulu üyeleri yeni kurulan Göbeklitepe Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyetini ziyaret ederek, hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

27 Kasım 2022 - 10:46 - Güncelleme: 27 Kasım 2022 - 10:51

Şanlıurfa’da yeni bir vizyon ve “Memleket için” sloganıyla yola çıkan Göbeklitepe Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyetine hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Öncel Ailesi yardımlaşma ve Dayanışma (ÖNCEL-DER) Derneği Başkanı Mustafa Cengiz Bakır ve yönetim kurulu üyeleri Göbeklitepe Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyetini ziyaret ederek, hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Öncel Ailesi yardımlaşma ve Dayanışma (ÖNCEL-DER) Derneği Başkanı Mustafa Cengiz Bakır; Sivil toplum kuruluşları her alanda toplumun gelişimine büyük katkı sağlarlar. Şanlıurfa’da görev yapan gazeteci arkadaşlarımızın bir araya gelerek kurmuş olduğu Göbeklitepe Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyetinin Başta basın camiasına ve Şanlıurfa’ya hayırlı olmasını temenni ediyor, başarılar diliyorum” dedi.

Göbeklitepe Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Reşit Öncel ise, Kendilerine nezaket ziyareti gerçekleştiren, Öncel Ailesi yardımlaşma ve Dayanışma (ÖNCEL-DER) Derneği Başkanı Mustafa Cengiz Bakır ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

Öncel Ailesi yardımlaşma ve Dayanışma (ÖNCEL-DER) Derneği Başkanı Mustafa Cengiz Bakır, Göbeklitepe Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Reşit Öncel’in şahsında Cemiyet’e hayırlı olsun Plaketi takdim etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
KARAAĞAÇ ; HALİLIYE BİZİ BİZ HALİLİYE'Yİ SEVİYORUZ
KARAAĞAÇ ; HALİLIYE BİZİ BİZ HALİLİYE'Yİ SEVİYORUZ
BAŞKAN BAYDİLLİ: “HİZMET İSTİKRARI VE VİZYONEL PROJELERLE KARAKÖPRÜ’NÜN YOLU AÇIK
BAŞKAN BAYDİLLİ: “HİZMET İSTİKRARI VE VİZYONEL PROJELERLE...