MHP’NİN SÜRPRİZ ADAY ADAYI SOLHAN!
Reklam
  • Reklam

MHP'NİN SÜRPRİZ ADAY ADAYI SOLHAN!

Avukat Necmi Solhan Aldığı sürpriz bir kararla, Milliyetçi Hareket Partisinden, Şanlıurfa Milletvekilli için Aday Adayı müracaatını yaptı.

02 Mayıs 2018 - 14:15 - Güncelleme: 02 Mayıs 2018 - 14:49

Bölge’de önemli bir Aile’ye mensup olan (Fitit-Solhan) Avukat Necmi Solhan, uzun zamandan beridir, Bölge’de siyasi alt yapı çalışmalarını sürdürüyordu. Bölge’de yaşanan siyasi olayları analiz eden Avukat Solhan, Milliyetçi Hareket Partisinden Şanlıurfa Milletvekili aday adayı olma kararı aldı.

Ankara MHP Genel merkezinde Resmi olarak Mürcaatını gerçekleştiren Avukat Necmi Solhan, Yaptığı resmi mürcaatın ardından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile makamında gürüştü. Bir süre Devlet Bahçeli ile makamında görüşen Avukat Solhan, birkaç gün sonra Bölge’ye gelerek siyasi çalışmalarına başlayacak.

Necmi Solhan Kimdir?

1995 yılında Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesi bağlı Akkeçi köyünde dünya’ya geldi. ilköğretimini köyünde tamamlayan Solhan, liseyi Şanlıurfa Şanlı Ata kolejinde tamamladı. 2012 yılında Gaziantep Hasan Kalyoncu Üniversitesi Hukuk Fakültesine kazandı.  2016 yılında Ankara’da Avukatlık staj eğitimi aldı. 2017 yılında Şanlıurfa’da Hukuk Bürosu açarak, Avukatlık mesleğine devam ediyor. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
YEŞİLDAĞ; HARRAN, GENÇ BAŞKANLA ALTIN ÇAĞINI YAŞIYOR.
YEŞİLDAĞ; HARRAN, GENÇ BAŞKANLA ALTIN ÇAĞINI YAŞIYOR.