MERYEM KURT DESTEK TURUNA BAŞLADI!
Reklam
  • Reklam

MERYEM KURT DESTEK TURUNA BAŞLADI!

28. Dönem Şanlıurfa Ak Parti Milletvekilli Aday adayı Peyzaj Mimarı Meryem Kurt, Ak Parti İlçe Teşkilatı başkanlığını ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundu.

22 Mart 2023 - 00:21

Resmi Olarak Ak Parti’den Şanlıurfa milletvekili aday adaylığı başvurusunu yapmasının ardından Ak Parti Akçakale İlçe teşkilat Başkanı İbrahim yıldık ve teşkilat üyelerini ziyaret eden Peyzaj Mimarı Meryem Kurt, Akçakale Teşkilatıyla bir araya gelerek çeşitli istişarelerde bulundu.

Ziyaret ile ilgili olarak kısa bir açıklama yapan 28. Dönem Şanlıurfa Ak Parti Milletvekilli Aday adayı Peyzaj Mimarı Meryem Kurt;

“Resmi Olarak Aday Adaylığı Müracaatımızı geçtiğimiz günlerde Ak Parti İl Başkanlığımıza yaptık. Müracaatımızın ardından Halkımızı ve Teşkilatlarımızla hem istişare edeceğiz, hem de destek isteyeceğiz. Memleketim Şanlıurfa’ya olan Vefa borcumu halkımıza hizmet ederek ödemek istiyorum. Aday Olup olmamamız önemli deil, Biz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Şahsında bu Dava’ya Halkımıza gönül vermişiz. Vermeye de devam edeceğiz. Tüm Aday Adayı Arkadaşlarıma başarılar diliyorum” dedi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
KARAAĞAÇ ; HALİLIYE BİZİ BİZ HALİLİYE'Yİ SEVİYORUZ
KARAAĞAÇ ; HALİLIYE BİZİ BİZ HALİLİYE'Yİ SEVİYORUZ
BAŞKAN BAYDİLLİ: “HİZMET İSTİKRARI VE VİZYONEL PROJELERLE KARAKÖPRÜ’NÜN YOLU AÇIK
BAŞKAN BAYDİLLİ: “HİZMET İSTİKRARI VE VİZYONEL PROJELERLE...