Maskan; "Şerci-Garbi yok, Biz, bir bütünüz"
Reklam
  • Reklam

Maskan; "Şerci-Garbi yok, Biz, bir bütünüz"

Ak Parti Akçakale ilçe teşkilatı başkanlığı 2019 seçimleri için saha çalışmalarını başlattı.

16 Kasım 2017 - 20:28 - Güncelleme: 16 Kasım 2017 - 20:46

Geçtiğimiz günlerde 6. Olağan kongresini gerçekleştiren AK Parti Akçakale ilçe teşkilatı 2019 seçimleri için saha çalışmalarına hız verdi. Ak Parti Akçakale ilçe başkanı İbrahim Yıldık koordinatörlüğünde başlatılan çalışma ilçe Teşkilatından sorumlu Başkan Mehmet Maskan ve Medya tanıtım başkanı İbrahim Halil Arslan tarafından organize edilmeye başlandı.

Akçakale’de ki mahalleleri ve toplantı tarihlerini belirleyen ilçe Teşkilatından sorumlu Başkan Mehmet Maskan; Akçakale’ de girilmedik mahalle, sokak bırakmayacaklarını belirterek, "Şerci- Garbi (Doğu-Batı) yok hepimiz bir bütünüz" diyerek önemli bir mesaj verdi.

 Önümüzde ki günlerde belirtilen tarihler içerisinde mahalle toplantılarını hızlandırılacaklarını da sözlerine ekleyen ilçe Teşkilatından sorumlu Başkan Mehmet Maskan, Ak Parti Ailesi olarak teşkilat başkanımızın himayesinde teşkilat üyelerimizle birlikte Akçakale’ de ki halkımızla bir araya gelerek sorunların çözümü noktasında sadece elimizi değil gövdemizi taşın altına koyacağız” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
KARAAĞAÇ ; HALİLIYE BİZİ BİZ HALİLİYE'Yİ SEVİYORUZ
KARAAĞAÇ ; HALİLIYE BİZİ BİZ HALİLİYE'Yİ SEVİYORUZ
BAŞKAN BAYDİLLİ: “HİZMET İSTİKRARI VE VİZYONEL PROJELERLE KARAKÖPRÜ’NÜN YOLU AÇIK
BAŞKAN BAYDİLLİ: “HİZMET İSTİKRARI VE VİZYONEL PROJELERLE...