Kapitalizmin TANRILARI düğmeye bastı!


Kapitalizmin TANRILARI düğmeye bastı!

2030 yılına kadar Dünya yeniden evrim geçirecek. Amaç; Dünya nüfusunu 5 Milyar olarak  düşürmek.  Corona Virüsü ne ki  ! Daha neler neler çıkacak. Kıyamet alametlerini bekleyenler, artık sizin o anlattığınız Kıyametler değil. Artık Teknolojik kıyametler başladı. Her şey artık dijitalleşecek, Hatta insanlar bile… Yıllarca bizi Teknolojiden, ilimden bilimden uzak tutan Zat’lar (!) bakın Camiler Kapandı, Kabe Kapandı. Bizi büyütüp besleyen Annemizden babamızdan bile uzak durmaya çalışıyoruz. Hatta bir tık öteye daha gitmek istiyorum. Yıllarca aynı yastığa baş koyduğumuz Helalimiz Hayat arkadaşımızla bile yan yana gelmekten çekiniyoruz… Hele her gün sevip kokladığımız kokularını içerimize çektiğimiz Çocuklarımız bile bizlerden kaçıyor.

Kime ne derse desin, DÜNYA Yeniden Şekilleniyor… Şimdi Herkes Kendi Tanrısına sığınmaya çalışıyor. Hak mı? Batıl mı? galip gelir bilinmez ama, Bilinen tek gerçek, teknoloji ve bilim alanında kendini yetiştiren sistemler ayakta kalmayı başaracak.

Kimbilir belki’de bu Virüsün ilacını bir Kafir bulacak…Tüm insanlığa fayda sağlayıp Cennette gidecek. Bizlerde birbirimizi kafir ilan edip, her türlü hile hırsızlığı yapıp, Müslümanız deyip Cennette gitme hayaliyle öleceğimiz günü bekleyeceğiz.

Her şeyi tasarlayan, Bu Kainatın yaratıcısı her şeyi en iyi bilen görendir.

Aslında Bizler kaderci insanlarız. Kaderimizi hep bekleriz. Oysa Yaratıcı, kuralları belirlemiş. Uydurulmuş din ile Gerçek dini bulana kadar bizleri neyin beklediğini bilmiyoruz.

Ama şuna Şahadet ederim ki, bu Dünya’yı ve Evreni tasarlayan bir Zat var !!! Ve biz bu evrende birer oyuncuyuz. Verilen rolün sorumluluğunu yerine getiren, tüm insanlık Kurtuluşa erecektir.

Vesselam!