KROS LİGİ 2.KADEME YARIŞMALARI AKÇAKALE’DE YAPILDI
Reklam
  • Reklam

KROS LİGİ 2.KADEME YARIŞMALARI AKÇAKALE’DE YAPILDI

Atletizm Federasyonu Tarafından düzenlenen Kros Ligi 2. kademe yarışları Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesinde’de gerçekleştirildi.

04 Aralık 2021 - 13:13

Atletizm Federasyonu 2021 sezonu bölgesel il, ilçe karmaları ve kulüpler kros ligi 8 grup 2. kademe yarışları Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesinde yapıldı.

Akçakale Kent Park spor tesislerinde gerçekleştirilen yarışmalara Adana, Mersin, Şanlıurfa, Hatay, Malatya, Kilis, Osmaniye, Gaziantep, Kahramanmaraş, Adıyaman il, ilçe kulüpleri ve 230 sporcu katılım gösterdi.

Yapılan yarışmalarda Dereceye giren sporcu ve takımlara kupa ve madalyaları verilirken, 17 Aralık 2021’de Diyarbakır’da yapılacak olan yarı final müsabakalarına katılma hakkına sahip olacağı bildirildi.

Atletizm Federasyonu Mesafeler koordinatörü Ramazan KUTLU’nun desteği ile Akçakele’de düzenlenen kros yarışmalarına Akçakale Kaymakamı Oltan Bayraktar, Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya Şanlıurfa Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Eren, Akçakale Gençlik ve Spor İlçe müdürü Şevket.Saruhan HAMAVİOĞLU’da katılım göstererek destek verdi.  

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
KARAAĞAÇ ; HALİLIYE BİZİ BİZ HALİLİYE'Yİ SEVİYORUZ
KARAAĞAÇ ; HALİLIYE BİZİ BİZ HALİLİYE'Yİ SEVİYORUZ
KAPLAN, “HEP HALKIMIZIN İÇİNDE OLACAĞIZ”
KAPLAN, “HEP HALKIMIZIN İÇİNDE OLACAĞIZ”