Kayyım atanmıştı! Urfa Zümrüt Tekstil ikinci kez satışa...
Reklam
  • Reklam

Kayyım atanmıştı! Urfa Zümrüt Tekstil ikinci kez satışa çıkarılıyor

TMSF'nin FETÖ soruşturması kapsamında kayyım atadığı ve Şanlıurfa'nın en büyük fabrikalarından biri olan Zümrüt Tekstil, ikinci kez satışa çıkarılıyor. İhale, önümüzdeki ay gerçekleşecek.

06 Ocak 2023 - 10:40

 

 

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nca (TMSF), Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında kayyım atanan ve Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'na (TMSF) devredilen Organize Sanayi Bölgesi'ndeki (OSB) Zümrüt Tekstil Fabrikası ikinci kez satışa çıkarıldı.

Resmi Gazete'de yayımlanan satış ilanına göre, Zümrüt Tekstil Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi’ne ait mal, hak ve varlıklar ile sözleşmelerden Fon Kurulu Kararı ile oluşturulan ve satışına karar verilen “ Şanlıurfa Zümrüt Tekstil Ticari ve İktisadi Bütünlüğü” için ihale yapılacak. 

Şanlıurfa'nın en büyük fabrikalarından biri olan Zümrüt Tekstil için muhammen bedeli 267 milyon 650 bin TL olarak belirlendi.  İhale ise 2 Şubat 2023'te saat 14.00'de kapalı zarf ve açık artırma usullerinin birlikte uygulanması suretiyle gerçekleştirilecek ve “Kurul”un onayı ile sonuçlandırılacak

“Kurul”un ihaleye pazarlık usulü ile devam edilmesine karar vermesi halinde ise pazarlık, 03.02.2023 tarihinde saat 14:00’de “Fon”un İstanbul Esentepe'deki binasının Konferans Salonunda yapılacak. 

BİHA

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
KARAAĞAÇ ; HALİLIYE BİZİ BİZ HALİLİYE'Yİ SEVİYORUZ
KARAAĞAÇ ; HALİLIYE BİZİ BİZ HALİLİYE'Yİ SEVİYORUZ
BAŞKAN BAYDİLLİ: “HİZMET İSTİKRARI VE VİZYONEL PROJELERLE KARAKÖPRÜ’NÜN YOLU AÇIK
BAŞKAN BAYDİLLİ: “HİZMET İSTİKRARI VE VİZYONEL PROJELERLE...