Kara, Akçakale’de
Reklam
  • Reklam

Kara, Akçakale'de

Bağımsız Eğitim-Sen Genel Teşkilatlandırma Sekreteri Resül KARA ajans urfa Akçakale temsilcisi İsmail Arslan’ı basın ofisinde ziyaret ederek bölge’de eğitim ile ilgili yapacakları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

03 Haziran 2017 - 12:55 - Güncelleme: 03 Haziran 2017 - 13:05

Milletin haber alma özgürlüğüne, toplumla Sendikalarının buluşmasına katkı sağlayan Türk basınına, teşekkür ettiğini belirten Bağımsız Eğitim-Sen Genel Teşkilatlandırma Sekreteri Resül KARA bölge’de yapacakları çalışmalar hakkında şu açıklamalarda bulundu.

Kara; “Kısa sürede bu bölgede edindiğim önemli izlenimler oldu; yaşananların Türkiye gerçekleriyle örtüşmediğine şahit oldum. Bölge şartlarının ağır olmasının yanı sıra eğitim çalışanlarına cazip gelecek, onları bu bölgede daha uzun süre verimli kılacak şartların iyileştirilmesi gerektiği kanaatindeyiz. Bu konu ile ilgili yetkili kurumların ivedilikle harekete geçerek yeni projeleri hayata geçirmesi; hem bölge eğitimi hem öğretmen ve eğitim çalışanları hem de ülke menfaati adına elzem hale gelmiştir. Bölgede beraber çalıştığımız Sendikamız Genel Merkez Ar-Ge Birim Başkanı ve Akçakale İlçe Temsilcimiz Mehmet GÜLEÇ bey ile birlikte hazırlamakta olduğumuz Eğitimin Doğu ve Güneydoğu Raporunu ve önerilerimizi mutlaka Milli Eğitim Bakanlığı ve Siyasi Partilerin Eğitim Komisyonlarına ulaştıracağız.” diyerek, Günümüz sendikacılığında siyasetten ve kişilerden bağımsız olarak var olmanın düne göre daha mühim olduğunu vurguladı.

Şanlıurfa İl Başkan Yardımcısı  Mehmet GÜLEÇ, Başkan KARA’nın Şanlıurfa’da bulunmasından büyük memnuniyet duyduklarını belirterek Bağımsız Eğitim Sendikası’nın Şanlıurfa’da güç kazandığını ifade etti.

Bağımsız Eğitim-Sen Genel Teşkilatlandırma Sekreteri Resül KARA bölge’de eğitim haberleri ve toplumun sesi olma noktasında tarafsız, ilkeli habercilik anlayışıyla yayın yapan  ajans urfa’ya teşekkür ederek, Akçakale temsilcisi İsmail Arslan’ın şahsında Ajans Urfa’ya, Sendika adına Teşekkür plaketi takdim etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
KARAAĞAÇ ; HALİLIYE BİZİ BİZ HALİLİYE'Yİ SEVİYORUZ
KARAAĞAÇ ; HALİLIYE BİZİ BİZ HALİLİYE'Yİ SEVİYORUZ
BAŞKAN BAYDİLLİ: “HİZMET İSTİKRARI VE VİZYONEL PROJELERLE KARAKÖPRÜ’NÜN YOLU AÇIK
BAŞKAN BAYDİLLİ: “HİZMET İSTİKRARI VE VİZYONEL PROJELERLE...